Zvijezde
Nives Celzijus VIP gost na inauguraciji: 'Polaskana sam pozivom'
Facebook

odazvala se

Nives Celzijus VIP gost na inauguraciji: 'Polaskana sam pozivom'

'Zahvaljujem predsjednici na njezinom pozivu kojim me je polaskala i doista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću osobno svjedočiti jednom povijesnom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovjednica', napisala je Nives na Facebooku

Na sutrašnjoj svečanoj inauguraciji novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kao VIP gost pojavit će se Nives Celzijus.

"Zahvaljujem predsjednici na njezinom pozivu kojim me je polaskala i doista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću osobno svjedočiti jednom povijesnom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovjednica. Prvi put imamo predsjednicu i time se može pohvaliti jako malo zemalja u svijetu. Po ideji mojeg kreativnog tima, gospođi Grabar Kitarović sam snimila i obradu pjesme „Kolinda“ iz 1967. po kojoj je naša predsjednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju.""Gospođa predsjednica djeluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana", poručila je Nives na Facebooku.

Reci što misliš!