Ostani doma
Zvijezde

Grašo Spaladium arenu obojao valentinovskim bojama: otkrio nam je kako se raduje što će postati ujak!

Petar Grašo je valentinovskim bojama obojao Spaladium arenu. Dugo ga nije bilo pred splitskom publikom, pa je time ovaj koncert bio i značajniji

U Spaladium areni ljubav je tekla venama na tisuće žena, ali i muškaraca! Petar Grašo znao je kako ujediniti sve glasove na koncertu života! 

I onda kažu, da je splitska publika najzahtjevnija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ako je zahtjevna onda sam ja sretan! A mislim da je zahtjevna, a večeras se to ne osjeća, jer pjevamo zajedno od početka do kraja", rekao je Grašo.

Grašo je nizao hit za hitom iz svoje 20-godišnje karijere, generacije su pjevale bez problema i one s početka karijere i ove nove. Pjevala je i Grašina Danijela, ali negdje drugdje.

"Ja sam večeras pripremio koncert za sve ljude koji se vole, Danijela nažalost nije večeras mogla biti ovdje, jer je nažalost poslom u Osijeku, ali ćemo mi proslaviti Valentinovo jedan drugi dan!" priznao je.

Harmoniju između Graše i publike na kratko je vrijeme zaustavio Tonči Huljić s Madre Badessom. Ovu dvojicu prijatelja spojio je Oliver Dragojević, kada je Tonči na gažama tražio svoju zamjenu na klavijaturama.

"I Grašo je došao kao moja zamjena u Magazin. Međutim, on je svaki put kada bi donio neku pjesmu mislim za doris ja sam tada taman radio doris, i on meni pokazuje pjesmu, ali ja ne obraćam pozornost na to što on svira, nego kako on to pjeva. Kažem, ti ćeš meni biti pjevač, on je meni dugo vremena odbijao biti pjevač on se vidio kao autora. I sad više voli biti pjevač", rekao je Tonči Huljić.

I dobro da je tako. Iako je Grašo jednako uspješan i kao autor, sljedeću pjesmu napisao mu je upravo Huljić!

"Izaći će prvi najavni singl mjuzikla Pacijenti, pjevat će ga Petar Grašo i moja kćer Hana, eto tako da je to sljedeći Grašin singl, to je pjesma od mjuzikla, i savršeno funkcionira kao samostalna. Ja se nadam da će kao prvi ples na pirevima zamijeniti 'Moje zlato'", našalio se Huljić.

"Svakoj pjesmi nakon 'Mog zlata' je teško, jer je to jedan zaista ultimativni hit, bez namjere da zvučim pretenciozno i neskromno, ali to jest i onda je svakoj pjesmi iza nje teško nositi taj teret i mi smo čekali da se dogodi ta pjesma", priznao je Grašo.

No, Petru Graši će se ovog ljeta dogoditi mnogo više od pjesme! Njegova mlađa sestra Buga čeka bebu, pa će bracu učiniti ponosnim ujakom!

"Ja sam za svoju familiju uvijek spreman napraviti sve! Tako ako bude trebalo biti dadilja, bit ću i dadilja!" rekao je spremni pjevač.

U svakom slučaju, teško da će netko drugi pjevati ljepše uspavanke od uje Petra.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!