Ostani doma
Zvijezde

Nakon što su se o Luciji raspisali svjetski mediji, prvi hrvatski plus size model nam otkriva planove za budućnost

O ljepoti Lucije Lugomer raspisali su se svjetski mediji od Daily Maila do Voguea, i samo je pitanje dana kad će Lucija spakirati kufere i otisnuti se izvan Hrvatske. I tako uz odljev mozgova, lansirati novi hrvatski trend - odljev oblina

Luciju Lugomer upoznali smo prije četiri mjeseca. Mlada, lijepa i vesela - otkrila nam je tada da počinje karijeru kao prvi hrvatski plus size model. Ona i njezine obline nisu dugo čekale na uspjeh. Prije Božića britanski Daily Mail nahvalio ju je na nekoliko stranica. Neki dan odu njezinim oblinama spjevali su i Talijani. 

Vezana vijest

Lucija Lugomer ljepotici ide sve bolje i bolje Samo je nebo granica: prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer završila u talijanskom Vogueu!

"Taman sam bila na pilatesu i odlazim s treninga i vidim da mi je isključen mobitel. Dečko me čekao u autu i govori mi kao 'isključen ti je mobitel, znaš li ti šta se desilo?' Rekla sam mu da nemam pojma. Na to mi je rekao 'pa ti si izašla u Vogueu', a ja sam pomislila ajme, to se stvarno dogodilo, priča nam Lucija.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Talijanski Vogue dogodio se posve slučajno. Kad ju je kontaktirala novinarka, Lucija je mislila da se netko šali. No, njezina karijera plus size modela očito više nije šala.  

"Nikoga nisam povlačila za rukav, nikoga ništa nisam molila. Dakle, sve mi je samo došlo i za to sigurno postoji neki pametan razlog", kaže nam prvi hrvatski plus size model.  

Iako još uvijek misli da je sve to samo sanjala. 

"Ja sam totalni laik za ovakve stvari. Ja sebe ne smatram profesionalnom osobom za ovakav posao, nikada nisam bila na reviji, na pisti ili slično", kaže Lucija, 

No, to bi se uskoro moglo promijeniti. 

"Sljedeći nekakvi planovi su puno veći. Sada, naravno, ovakvim 'pumpanjem' sam dobila krila i dobivam jedna otvorena vrata vani", kaže Lucija.

Vezana vijest

Lucija Lugomer dobar glas se daleko čuje I Daily Mail piše o prvom hrvatskom 'plus size' modelu - prelijepoj Luciji Lugomer!

Ne želi otkrivati puno detalja, osim da, za sad, ne ide u Ameriku, ali sigurno je da ide iz Hrvatske. 

"Ta odluka je definitvno konačna, da idem van i idem osvojiti svijet", otkriva nam ova lijepa 22-godišnjakinja. 

Svega toga možda ne bi ni bilo da joj motivacija nije pokojna mama. Od nje je naslijedila i ljepotu i ljubav prema modi. 

"Pa bila bi apsolutno ponosna na mene i vjerujem da bi mi rekla da uopće nije sumnjala u mene", kaže Lucija i dodaje kako je ona prije sumnjala u samu sebe, ali više ne.

S 22 godine Lucija je dovoljno zrela da prihvati sve svoje mane i vrline. Točnije da ono što se u svijetu mode smatralo manom - pretvori u vrlinu. Pa sad, uz odljev mozgova, Hrvatska doživljava i odljev oblina. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!