Ostani doma
Zvijezde

Severina za RTL Danas: 'Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas!'

'Vašoj djeci Crkva neće dati ništa u nasljeđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je Severina.

Kampanja 'ZA i PROTIV' vodit će se do zadnjeg trena pa i na dan referenduma jer nema izborne šutnje, a na glavnom zagrebačkom trgu danas se održava svojevrsna kombinacija kampanje 'Građani glasaju protiv' koja je okupila 70-ak udruga civilnog društva, ali i brojne javne osobe iz Hrvatske.

Koncerti povodom iste kampanje na Trgu bana Jelačića trajat će do ponoći, a između ostalih nastupit će Stillness, Kawasaki 3p, TBF, Let3, a reporter RTL-a Danas za komentar o cijelom događaju upitao je jedno od najprepoznatljivijih lica u Hrvatskoj, Severinu Vučković. Splitska pjevačica ne nastupa na koncertu, no došla je podržati sve ljude koji su istog stava kao ona."Došla sam ovdje jer se prije nekoliko mjeseci pojavila jedna gospođa za koju nitko prije nije ni znao u Hrvatskoj. Htjela bi govoriti o ljubavi, o tome što je Isus propovijedao... U ovim teškim ekonomskim vremenima, ljudima ostaje samo vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najtanje emocije".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid...

"Gospođa o kojoj sam pričala na početku je dobila zemlju od Crkve i to može ostaviti svojoj djeci u nasljeđe, no vašoj djeci Crkva neće dati ništa u nasljeđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je Severina.

"Ima jedna divna pjesma od čovjeka koji je bio u koncentracijskom logoru koja kaže 'prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov'. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid, zato što imate siromašno dijete pa će ga izbaciti iz škole jer nije bogato. Sutra će doći po vas - danas homoseksualci, sutra vi", izjavila je za kraj splitska pjevačica.

Više pogledajte u prilogu!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!