Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Monika Kravić nakon propalog braka: 'Djeca su mi na prvom mjestu, i dalje me pokreće ljubav'

Monika Kravić osam je godina živjela uz obitelj Mamić. Za Marija Mamića, nogometnog menadžera i sina kontroverznog tate Zdravka, udala se 2008. Ekskluzivno za kamere RTL-a, progovorila je o propalom braku

Leptirića više nema, ali zato je osmijeh tu. Koja se god od Mamića rastala - ne skida ga s lica. Pa ni Monika Kravić. A mislila je kad se udavala da je to ono 'dok ih smrt ne rastavi'. 

Ipak, kao i svaka ponosna žena - digla je glavu, prihvatila situaciju i realno pogledala život oko sebe. Čini se, iskreno je sretna. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pa jesam, ne znam zašto ne bih bila sretna", jednostavno odgovara Monika.

Mlada, zdrava, lijepa i, okružena onima koje najviše voli - sinovima Josipom i Jakovom. 

"Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno", kaže Monika. 

Možda se neke situacije u njezinu životu nisu dogodile onako kako se tradicionalno odgojena Monika nadala, ali kaže, nikome ništa ne zamjera. Medijski napisi kako njezin uskoro bivši suprug, nogometni menadžer Mario Mamić, u svojem životu već ima novu ženu i kako se baš zbog toga rastaju, nisu je uznemirili. 

"Ne čitam nikad o sebi ništa."

Ali je zato obitelj njezina bivšeg supruga, vruća roba. Podignuta optužnica za, laički rečeno, pranje novca, sumnjive poslovi u Dinamu, kuće, stanovi, velike količine gotovine u njihovim rukama - trenutačno su pod povećalom javnosti.

A i u showbizz krugovima su zanimljivi. Jer svi oni, pa evo sad i Mario Mamić, imali su isti i ljubavni scenarij. Kratak opis - preljubi i rastave.

Monika o tome ne želi razgovarati, ali želi o modi. Naročito voli odjeću Aleksandre Dojčinović na snimanju čijeg editorijala smo je i susreli.

"U ulozi modela se osjećam fenomenalno kao i svaka žena što bi se osjećala. A u Aleksandrinim kreacijama još bolje", tvrdi.

Moniki bi na vitkoj liniji pozavidjeli i top modeli. Nekoć putena crnka danas je znatno mršavija nego u počecima svoje karijere. 

"Ja bi možda čak htjela kilogram dva više, ali ne uspijeva mi. Mislim da je to manje-više genetika iako mislim da su Josip i Jakov pridonijeli mojoj vitkoj liniji, aktivni oni, aktivna ja. Onda ih pratim u stopu i eto. Ne znam što bi da ih troje imam, nestalo bi me", nasmijala se.

I tu mogućnost Monika ne odbacuje. Ljubavi nije zatvorila vrata. Trenutačno se ne vidi u vezi, ali zna da će se i to jednog dana promijeniti. 

"Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljat o ljubavi u svakom smislu."

Pa i u onom romantičnom. Na njoj je danas bijela vesta, a u budućnosti tko zna, možda ponovno i bijela haljina. Ona vjenčana. 

"Pa ja volim sve boje tako da sigurno ću biti i u bijelom."

No briga za djecu uvijek će joj biti na prvom mjestu. 

"Kad ti je glavna uloga u životu bit mama i kad su ti djeca prioritet kao što su meni uvijek bila i uvijek će biti onda ljubav postane konstanta, a ja ju imam i presretna sam", zaključila je. 

Zato joj ništa neće pokvariti sreću ni ovih blagdana. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!