Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Tereza Kesovija: 'Ovi današnji pjesmljuci, to je katastrofa!'

Glazbena legenda oštro je oplela po hrvatskoj estradi, djevojkama koje se podvrgavaju estetskim operacijama pa i svojem kolegi, popularnom Joli

"Mislim i Mozart je pisao zabavne pjesme, ali nigdje nije bilo na granici jeftinoće. Ovo danas. Ovi pjesmuljci , to je katastrofa", kaže legendarna Tere na pitanje kako gleda na današnje hitove koji vladaju top listama.
 
"Sjećam se jedne pjesme, mrav nosi teret, mislim kako mrav nosi teret ljubavi - a gdje ću - mislim ja nisam mrav! Nosi mi se bila boja - mislim ako ti se nosi bila boja - što moraš vikat da ti se nosi bila boja", objasnila je Tereza. Jedna, jedina i neponovljiva. Uz sve to sa šezdeset godina iskustva na hrvatskoj estradi! Zato, sve više strahuje za svoje nasljednike kojih,  kako kaže skromno priznaje - jednostavno nema. 

"Jedino kad bi me netko klonirao. Kao što je Barbara Sreisand napravila sa psima. Ne, ne. Ne može se naći netko isti", objasnila je Tereza. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A još je jedan velikan na hrvatskoj sceni .- nezamjenjiv! Oliver Dragojević veliki je Terezin prijatelj.  

"Olivera poštujem beskrajno i volim ga jer ga znam dugi niz godina, ali mi je važno zbog svih nas da nađe snagu onako kako on zna. Boga molim da on ima svoju velaluški prkos i kaže šta ti meni možeš, dao dragi Bog", emotivno objašnjava Kesovija. 

Scena i glazba njezin su život, no zdravlje joj uvijek mora bit na prvom mjestu. 

"Moje zdravlje je kao zdravlje prosječnog čovjeka, što znači da mi je zdravlje loše.Svi mi negdje pomalo glumatamo ako nismo mladi da to što nas malo bolucka da to nije ništa. Tako ja sebi ponavljam meni nije ništa a ima puno stvari koje nisu dobre. Ali nosim se s njima savršeno zato što im prkosim", kaže. 

Prkosi ova diva i brojnim trendovima. Među njima i onima zbog kojih pjevačice sve više vremena provode u ordinacijama estetske kirurgije.

"One mlade žele bit još mlađe s čim se ja ne slažem jer kad si mlad onda si lijep i nemaš šta popravljati. Ako ideš mijenjat nosinu mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše prije dobije posao, može bit i gluplja ali bar dobro izgleda", smatra Tereza. 

Neponovljiv nastup, neiscrpna energija i filmski život. Da, sve je to Tereza Kesovija.

'Exkluziv' gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajte besplatno na RTL Play. 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!