Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Višnja Pevec snimila novu pjesmu: 'Pronašla sam svoj recept za ljepši život'

Popularna Višnja P. ima novi hit zanimljivog imena, a kako zvuči taj maestralni uradak bez kojeg više ne možemo zamisliti vruće ljetne dane, ispričala je našoj Juliji Bačić.

Godine poslovnih uspjeha i neuspjeha postali su prošlost za Višnju Pevec, donedavno znanu kao "kraljicu zabavne glazbe" koja se na naše opće zadovoljstvo vraća na estradnu scenu. "Volim pjesmu i uvijek kažem - pjesma, glazba, ples, to mi je hrana za dušu i lijek za lijepi život", priznala je Višnja. 

S osmjehom na licu i pjesmom na usnama, Višnja Pevec pronašla je svoj recept za još ljepši život. Nakon poslovnog brodoloma, vratila se glazbi i snimila novu pjesmu. "Vjerujem da mi je ta pjesma otvorila vrata za jedan novi život, za jedan novi put", rekla je. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stihovima „zvali su me crna višnja“, gospođa Pevec vratila se na estradu u velikom stilu. "Pjevam iz ljubavi, volim pjesmu, volim pjevati, a mislim da je ova pjesma tako vesela da će svakome ući u uho, da će ostati dugo u sjećanju i da će ju ljudi rado slušati. Sve ovisi o radio postajama koliko će ju puštati, o ljudima koliko će ju slušati, ali ja vjerujem da će se svima svidjeti", kaže Višnja.  

(FOTO: Damir Spehar/PIXSELL)

Ako se „Crna višnja“ nekome slučajno ne svidi, Višnja će se, baš poput iskusnijih kolegica na estradi, i s kritikama znat' nositi. "Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga", zaključila je.

Vladarica nakadašnjeg poslovnog carstva Pevec, najbolje se osjeća upravo na pozornici. "Pa dobro je, malo trema ali dobro ok, kad počne svirati glazba sve se zaboravi, zaboravi se trema", priznala je Višnja. 

Uz glazbu, njezina druga ljubav je i slikanje kojem se posvetila  prije nekoliko godina. "Nekad davno, pokojni Generalić je vidio te moje slike iz osnovne škole i rekao - 'imaš talenta, primi se crtanja', a ja nikako vremena za to, prisjetila se. 

Nekad u biznisu, a danas u umjetnosti, najveća joj je podrška njezin Zdravko. "Sve ću učiniti da ona bude zadovoljna i sretna i da se ponovno vrati u život. Voli crtati, voli pjevati i zato ju u tome podržavam. Ja vjerujem da će ona ponovno biti Višnja kakva je  bila i u društvu i u društvenim aktivnostima, pa vjerojatno i u biznisu", rekao je Zdravko Pevec.

Daleko od očiju javnosti, u selu Donji Mosti, dvadesetak kilometara od Bjelovara, Peveci se uz pomoć nasljednika pokušavaju vratiti u poslovni svijet. U radnom odnosu sam kod mlađeg sina u firmi Pevec oprema, tako da radim tu, a sve ovo ostalo je koliko stignem, a stići moram. Sve je to održavanje imanja, košnja trave, vrta, biljaka, okružena sam džunglom", kaže Višnja. 

I baš u toj, kako ju naziva džungli Bilogore, kad ne pjeva, Višnja najviše uživa u brizi oko svojih biljki i životinja. "Ja sam po prirodi skromna, meni ne treba glamura, meni ne treba ko zna što, gledam ljude kroz ono što imaju u sebi, a ne kroz ono što su sad trenutno. Pravi prijatelji su ostali uz nas i to je ono što vrijedi, a oni kojih nema znači nisu ni bili prijatelji", zaključila je. 

"Mladen Grdović je bio uz nas kad nam je bilo najteže i danas smo si jako dobri. Nenad Ninčević također. To su pravi prijatelji. Fali mi društvo, prijatelji, nekada se i harmonika zasvira, to mi fali malo češće", rekla je Višnja. 

(FOTO: Damir Spehar/PIXSELL)

Možda će i harmonika u kući Pevecovih češće svirati. Pogotovo ako se "Crna višnja" probije na vrhove glazbenih top lista, jer s hitovima, doći će i zarada.

"Ja sam veliki borac, ja ne plačem, ja uvijek se smijem i ne kukam i kažem ono što me ne ubije to me ojača. Pozitivno gledam naprijed i ne okrećem se natrag. Idemo dalje u neku novu pjesmu, neka nova druženja, neke nove nastupe, nikad se ne zna", rekla je za kraj Višnja. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!