Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno Stefany Hohnjec: Rodila dječaka i okrenula se obiteljskom životu

Nekad medijski itekako eksponirana manekenka i Miss sporta koja se uspješno bavila ritmičkom gimnastikom, danas vodi neki posve drukčiji život. Stefany Hohnjec možda živi daleko od svjetla reflektora, no nedovoljno daleko od ekipe Exkluziva.

Zaljubljena Stefany Hohnjec od sada ima novu ulogu u životu i to onu majčinsku. Naime, kako ekskluzivo doznajemo, prošloga tjedna na svijet je donijela zdravog dječaka teškog skoro 5 kila i dugačkog 55 centimetara.

(FOTO: Ivan Kralj/PIXSELL) 

 

A za sve je kriv Ivan Papić, tajanstveni poduzetnik s kojim se prije dvije godine nonšalantno prošetala Stradunom. Od tada o njima nismo čuli ni a ni b, a upravo je on jednim djelom zaslužan i za njezin novi život daleko od očiju javnosti. Zahvaljujući njegovoj potpori, Stefani se vratila onome što najviše voli - ritmičkoj gimnastici

"To je istina, ali ne bi previše ulazila u to. Svašta se događa i svašta se vadi iz konteksta, od prije se izvlače neke stvari koje nemaju veze s vezom", rekla je bivša miss sporta.

Na Papićev šarm prije osam godina, netom nakon razvoda od Narcisa Mujkića, navodno je pala i poznata pjevačica Indira. Osim njegovih ljubavnih uspjeha, o njemu se zna vrlo malo. Rođen u Berlinu, četrdesetčetverogodišnji Ivan bavi se građevinom. Između ostalog, gradi i hotel u zagrebačkoj metropoli.

(FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) 

 

Još prije nekoliko godina Stefani je govorila da živi za ljubav, a veza temeljena na materijalnom statusu ne dolazi u obzir. "Ne bi mogla nekog trpiti zbog toga. Na prvom mjestu mi je ljubav, a naravno da su danas i novci na neki način bitni za normalan život", zaključila je Hohnjec. 

Daleko od medija, atraktivna Porečanka okrenula se i vjeri, a čini se da je dolaskom nasljednika na ovaj svijet, napokon sve sjelo na svoje mjesto.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!