Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Atraktivna Nikolina Ristović otvoreno o estetskim korekcijama

Dežurnih kritičara uvijek ima, a Nikolina je napokon odlučila stati na kraj brojnim glasinama o estetskim korekcijama i predrasudama s kojima se svakodnevno nosi

Gdje god se pojavi, oduzima dah. Predmet je brojnih novinarskih naslova, a o njezinom izgledu i navodnim estetskim korekcijama raspravlja se na gotovo svakoj kavi. 

"Za puno više me se optužuje nego što sam uistinu napravila. Manje-više se sada sve to svodi na injektiranje nekih ljekova i supstanci, a da biste se održali svježim - dovoljno je da odete u pauzi za ručak negdje da vas se sredi", priznala je Nikolina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek) Kol 11, 2018 u 1:45 PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 

Dama na ulici, kućanica u kuhinji, odlike su to savršene žene, a upravo ti epiteti često se pripisuju i Nikolini i to u oba doma, onom zagrebačkom i beogradskom.

"Volim skuhati, volim kada mi je kuća puna ljudi, djece, prijatelja, ja sam uglavnom ona koja s pregačom donosi, odnosi, sprema, raznosi i nije mi ništa problem učiniti da bi doprinjela toj atmosferi", zaključila je. 

Atraktivna voditeljica već je pet godina u sretnom braku s Vidojem Ristovićem, poznatim srpskim kolekcionarom umjetnina. Posljednjih nekoliko dana javnost je zabavljala njihova navodna proslava godišnjice, koja se očito tek planira.

"Put u New York smo planirali tako da to nije poklon, poklon tek čekam", rekla je Nikolina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek) Kol 15, 2018 u 1:20 PDT

 

Atraktivna i visoko obrazovana dama u najboljim godinama nerijetko se susreće s brojnim predrasudama. "Ponekad bi me zabolio komentar za koji znam u potpunosti da je netočan, možda bi me više zaboljelo da sam loša majka, a da sam glupa? Tu nemam nikakve dileme, tu sam jako samouvjerena, jako dobro znam gdje sam", nastavila je. 

I upravo tako odgaja svoje kćeri, trogodišnju Unu Sofiju i dvadesetjednogodišnju Hanu, uspješnu studenticu medicine. "Starija kći je nekako od mene usvojila da je najvažnije biti samostalan i da treba imati alat u rukama kojim će se probijati kroz život te da je znanje užasno bitno, no da se za njega treba pomučiti", rekla je Nikolina. 

Baš kao i za život na dvije adrese, no u slučaju ove ljepotice, sve ide kao od šale. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!