Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Nataša Janjić iskreno o prvim tjednima trudnoće, ali i svekrvi

Glumica Nataša Janjić otkrila nam je kako se nosi s trudnoćom, ali i kako se slaže sa svekrvom

"Nekako kad sam jako, jako sretna onda to želim čuvati za sebe i sakrit se od svih", priznaje nam. Ovoga puta Nataša zaista blista. Sreća s novim dečkom, 35-godišnjim ortopedom Nenadom Medančićem je dvostruka jer zaljubljeni par krajem veljače očekuje i prinovu!

"Još se nisam pretvorila u tuljanicu pa evo mobilna sam i dobro se osjećam, fali mi pomalo moj posao, ali iskoristim neku priliku da se družim s kolegama prijateljima i dosta sam aktivna pokušavam sadržajno ispuniti dan. Samo da je živo, zdravo, to mi je dovoljno za sad."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Lijepa glumica, uživa u trudnoći, a čini se kako su sa šarmantnim liječnikom stvari došle na svoje u svakom pogledu jer Nataša se može pohvaliti s nečim o čemu mnoge žene samo sanjaju – dobrim odnosom sa svekrvom!

"Lijepo je kad je svekrva krasna i kad si ti dobar prema njoj, ne smijem previše pričati o njima jer su ludi od mog javnog života, ali mi je krasna svekrva."

Nije samo Nataša imala sreće sa svojtom. Odličnim odnosom s roditeljima svojih partnera mogu se pohvaliti i još neka estradna lica!

"Ja moram priznati da imam najbolju odnosno punicu buduću punicu, pozdrav Brankici", otkriva veseljak Ivan Šarić.

"Imam toliko dobru punicu! Ona je moja treća najbitnija osoba u mom životu, prvo je mama pa Korana pa ona."

Tko još obožava punicu, a tko muku muči s njom - otkrijte u prilogu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!