Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Miroslav Škoro: 'Bio sam klinički mrtav sat vremena'

Miroslav Škoro prošao je operaciju ugradnje četiri premosnice, a o svemu se otvorio za naše kamere

"Pa kako sam? Pa čujte, kako može biti čovjek kojeg su ono otvorili i raspolovili pa ga sastavili", iskreno nam je ispričao Miroslav Škoro. 

"Bio sam klinički mrtav objektivno nekih sat vremena. Nisam vidio nikakve lampe, nikakve žarulje, nitko mi nije došao. "

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srce Miroslava Škore zahvaljujući ugradnji četiri premosnice, danas kuca ritmom života. Tri mjeseca nakon operacije, Škoro se vratio svojim pjesmama, ali i pozornicama.

"Znači moja poruka ljudima je-kontrolirajte se. Koliko kontrolirate automobil toliko i sebe.  Nije neka velika filozofija, ako se dogodi neki kvar na automobilu ima dijelova zamjenskih, original, zamijenit ćemo i što radimo s autom? Vozimo ga dalje. "

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Voziti je nastavio i Skoro. Prvi nastup nakon što se suočio s ozbiljnom zdravstvenom dijagnozom, bio je sredinom studenog na hrvatskoj noći u Frankfurtu kada je napravio pravi show. 

Škorina prepreka bila je na srcu, a savladao ju je tim liječnika sa zagrebačkog Rebra, predvođenih doktorom Hrvojem Gašparovićem.

"Taj profesor je držao moje srce u ruci, ako neću imati u njega povjerenje u koga ću. Zaustavio mi je srce pa ga oživio nakon sat vremena. Možda i baljezgam zato što sam bio klinički mrtav."

Srce je ponovno na svom mjestu, ali Škoro ipak više nije onaj stari.

"Naravno da ja nisam isti kao što sam bio prije, rekao bih da čak imam razumijevanja i za budalaštinu sad. Nekako mislim preživio sam Bogu hvala, hvala doktorima, ali generalno gledano budalaština je budalaština i prije operacije i poslije operacije."

Možda više nije isti, ali njegovo srce i dalje brže kuca kad je na pozornici!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!