Zvijezde / Domaće zvijezde
Indira se nakratko vratila u prošlost i podsjetila nas kako izgleda kao dugokosa crnka
Miloš Stokić

probudila nostalgiju

Indira se nakratko vratila u prošlost i podsjetila nas kako izgleda kao dugokosa crnka

Pjevačica Indira Levak na najbolji mogući način privodi kraju ovu uspješnu godinu

 Uz mnogobrojne koncerte i projekte u kojima sudjeluje, Indira je stigla snimiti i spot za pjesmu "Nisam spavala".

Riječ je o pjesmi za koju glazbu, aranžman i produkciju  potpisuje Branimir Mihaljević, tekst naravno Indira, a po odabiru njezinih fanova postala je šesti singl s albuma "Valkira".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot je sniman u Novom Sadu zahvaljujući Video Bar Media produkciji, uigranom timu koji čini Stefan Dikić i Nikola Stojadinović, a koji je predvodio Filip Belan koji je glavni organizator ove odlične regionalne suradnje.

Indira se u spotu poigrala zanimljivim stajlingom koji je osmislio Penna Atelier, a perikama nas vratila u neka prošla vremena iz kojih posebno pamtimo Indiru kao dugokosu crnku, što je mnoge fanove najviše razveselilo i probudilo nostalgiju. 

FOTO: Miloš Stokić

"Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mjesta do mjesta, ova pjesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih medeka", kroz smijeh je ispričala Indira koja je spot premijerno predstavila publici, prijateljima i medijima na zagrebačkom koncertu u Diamond Palace casinu, na kojem je izvodila pjesme s albuma "Valkira".

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!