Zvijezde / Domaće zvijezde

Tko je u 2018. pronašao ljubav svog života, tko se rastao, a tko je pokazao trudnički trbuščić?

Mnogi su naši estradnjaci baš u ovoj godini pronašli ljubav, a neki i proširili obitelj

Godina na izmaku zbog mnogo je čega bila uzbudljiva, a pamtit ćemo je i po novopečenim sretno zaljubljenim slavnim parovima. Kupidova strelica baš je u 2018. pogodila srca mnogih naših poznatih faca.

Na fatalnu strelicu imuna nije bila ni pjevačica Lana Jurčević koja je prvotno vješto  skrivala o kojem se sretniku radi, da bi se proljetos na Instagramu pohvalila kako je riječ o markantnom Filipu Kratofilu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) Pro 6, 2018 u 4:01 PST

 

A šlag na tortu 2018. donijela je još jednoj pjevačici. Ne samo da se nije mogla skrivati, već je veza između Nine Badrić i poduzetnika Tina Brale bila top tema u medijima. No, jesenski su dani donijeli zahlađenje sve dok se šlag nije rastopio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich) Pro 15, 2018 u 4:15 PST

 

A baš u to vrijeme, javnosti se otkrila jedna druga estradna veza. Pjevač Mladen Burnać pohvalio se novom 18 godina mlađom djevojkom, beogradskom glumicom Iskrom Brajović.

Isti je recept za novu ljubav odabrao i don Juan hrvatske estrade, pjevač Boris Novković, koji se nakon tri bračna brodoloma upustio u vezu s dvostruko mlađom najsexy Hrvaticom Iris Volf.

Tako je spontano došlo i do toga da će Boris po treći puta postati tata, a bit će to samo jedna od slavnih beba koje se očekuju u 2019. Trudničkim trbuščićem se u rujnu pohvalila glumica Nataša Janjić, koja očekuje prinovu  a šarmantnim ortopedom Nenadom Medančićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula) Pro 13, 2018 u 9:27 PST

 

Nataša će mama postati početkom godine, ali prva bi na redu trebala biti proslavljena skijašica Janica Kostelić koja je svojom radosnom viješću itekako iznenadila javnost.

Ipak, najslavnija beba čije će rođenje obilježiti narednu godinu svakako je ona koju britanski kraljevski dvor očekuje na proljeće. Samo nekoliko mjeseci nakon bajkovitog vjenčanja, nagađanja oko Meghaninog trbušića pokazala su se točnima.

A u Hrvatskoj je i godina iza nas bila jednako plodna. Prozvali su je čak godinom baby booma, a tome je pridonio i pjevač Alen Hržica čiji je sin David na svijet došao u svibnju. 

Ovog je proljeća svoju kćerkicu Amal prvi put u naručje primio i glumac Amar Bukvić, a nekoliko mjeseci kasnije po drugi put otac postao je i njegov kolega Filip Juričić. Obitelj je proširila i omiljena voditeljica Doris Pinčić Rogoznica koja je sredinom godine sinčiću Donatu prestavila novu sestricu Gitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) Stu 11, 2018 u 7:15 PST

 

A sa malom Gitom uskoro će se igrati mali Oliver, prinova obitelji Ivanišević.

Uz ovoliko sretnih trudnica i preslatke novorođenčadi u protekloj godini, nameće se zaključak kako naši poznati itekako marljivo rade na poboljšanju demografske slike Lijepe Naše.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!