Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Vojko Vrućina poručio Riječanima: 'Loš doček Nove godine nije naša krivica'
Miranda Cikotic/PIXSELL

Uzvratio gradonačelniku

Vojko Vrućina poručio Riječanima: 'Loš doček Nove godine nije naša krivica'

Poznati reper osvrnuo se na komentar riječkog gradonačelnika Obersnela

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel komentirao je doček Nove godine na Korzu na kojem se pojavio razočaravajući broj ljudi. U centru Rijeke došlo je, naime, samo nešto više od dvije tisuće ljudi, a gradonačelnik je to pripisao izvođačima. Na Korzu su nastupale grupe Nord, Fit i Whitehads te poznati splitski reper Vojko V. 

Obersnel je za riječki Fiuman izjavio da će za idući doček dovesti vrlo zvučno ime. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na njegov se komentar osvrnuo 33-godišnji reper Andrija Vujević poznatiji pod imenom Vojko Vrućina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

maxim mrvica(mini gromada)

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on Nov 18, 2018 at 2:10am PST

 

"Sinoć sam pročitao kako Vaš gradonačelnik 'pere ruke' od slabe posjećenosti dočeka Nove godine na Korzu tako što već sada obećava 'jačeg izvođača' iduće godine, time insinuirajući na to da je nekako kvaliteta izvođača/koncerta kriva za lavinu negodovanja građana. Ne znam tko je točno iz uprave složio popis izvođača, ali tko god je pomislio da će jedan reper iz Splita i par lokalnih rock bandova zadovoljiti tip publike koja dolazi na takve javne manifestacije je očito krivo mislio i sada ne stoji iza svoje odluke nego se sve svaljuje na izvođače" , izjavio je reper za Fiuman. 

Smatra da je svoj dio posla, kao i drugi izvođači, obavio korektno: "Meni, a vjerujem i ostalim bendovima koji su nastupali, bila je čast nastupati na Korzu i odradili smo svoje gaže maksimalno korektno, a ako se velikom dijelu publike nije svidio žanr glazbe, to nije naša krivica, mi hranimo obitelji od glazbe i nastupamo gdje nam se ponudi honorar."

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!