Zvijezde / Domaće zvijezde
Hrvatice priredile neviđen nastup u nizozemskom showu i odnijele pobjedu
PR

grupa luminize

Hrvatice priredile neviđen nastup u nizozemskom showu i odnijele pobjedu

Hrvatice iz grupe "Luminize" ponovno rasturile u nizozemskom showu "The Voice"

Četiri Crikveničanke iz grupe Luminize, Tea Mišković, Irena Rogović, Matilda i Marcela Oroši, još su prošle godine otišle na audiciju nizozemskog showa "The Voice".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luminize (@luminize) Sij 2, 2019 u 12:34 PST

 

Sada su ove četiri talentirane Hrvatice pripremile nešto još neviđeno - u prvom dvoboju bendova u povijesti showa, ponovno su oduševile gledatelje i cijeli žiri showa. Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Bruno Marsa "Runaway baby" u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom su dominacijom na pozornici učinile da momci izgledaju poput malih mačića, napisao je nizozemski tabloid Telegraaf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luminize (@luminize) Stu 24, 2018 u 3:38 PST

 

Na pozornici se desila eksplozija energije - svaki je bend pokazao svoj osobni stil u izvedi, a svojom su sinergijom napravili verziju pjesme koja bi mogla iznenaditi i samog Bruno Marsa. 

Kompletan je žiri bio oduševljen i iznenađen nastupom, ali su svi jednoglasno odlučili da su naše djevojke nešto novo, drugačije i kvalitetno te je njihov mentor Waylon bez premišljanja odlučio da one idu u sljedeći krug

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luminize (@luminize) Stu 23, 2018 u 10:25 PST

 

Marcelina izjava “Dečki imaju pokrete, ali mi imamo muda” izazvala je viralno dijeljenje nastupa. "Ovo je nešto neviđeno”, napisao je RTL Boulevard, nizozemski medijski portal.  

Pogledajte nastup i sami se uvjerite da naše djevojke luminiziraju na veliko. Što nam dalje pripremaju, znat ćemo kroz dva do tri tjedna.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!