Zvijezde / Domaće zvijezde

Bolje polovice naših Kauboja: otkrijte samozatajne vladarice tribina

Osim što su sve od reda prave ljepotice, one imaju još nešto zajedničko: osvojile su srca naših najboljih rukometaša

Pa dobro, tko su bivše i sadašnje vladarice domaćih tribina - i razlog više zašto obožavamo rukomet? I kako to da uvijek izgledaju savršeno?

"Brinu o sebi, paze na sebe, idu u teretanu i sve si to mogu priuštiti" , tvrdi dugogodišnja vizažistica Ivana Bilandžija Billy.

Vrlo važan kotač hrvatskog rukometa svakako je plavuša Belma Đžomba, koja je svojim prepoznatljivim osmjehom svojevremeno osvajala i gledatelje kao omiljeno lice s malih ekrana. Istim je oružjem, čini se, razoružala i svog supruga, proslavljenog i umirovljenog rukometaša Mirzu Džombu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zagreb �� . . . #myworld� #unaiada� #loverunning��‍♀️

A post shared by Belma Džomba (@dzombabelma) on Sep 21, 2018 at 8:18am PDT

 

 "Predana je svojoj karijeri i meni je drago kad te djevojke i žene, koje se udaju za profesionalne sportaše, vode i svoje karijere", zaključio je modni dizajner Ivica Skoko.

Još jedna veteranka je i egzotična Splićanka s Bačvica Olja Vori, supruga nekadašnjeg kapetana Igora Vorija poznata i kao trendsterica čije modne kombinacije često kopiraju modno osviještene Hrvatice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨#tomoradajemagijabebo #miss_strawberry_studio

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on Nov 28, 2018 at 5:31am PST

 

To nije ništa namješteno, tvrdi Ivica: "Jednostavno je talentirana za to, ima smisla, uživa u modi, nije nametljiva i uvijek me oduševi."

Iako je suprug Blaženko možda poznatiji, kad je u društvu supruge,  Nikoline Lacković- slavni rukometaš pada u drugi plan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Luka�☺️#hamburg #sonnenschein #sunnyday #suncesuncesamosunce

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on Jun 7, 2018 at 10:13am PDT

 

Poznata stilistica nedavno se bacila u još jedan biznis pa je tako u njemačkom Hamburgu otvorila Muzej Iluzija. Gdje god se pojavi, ova traktivna brineta oduzima dah.

Iako ovo nije izbor ljepote, po mnogima titulu najljepše žene naših kauboja zaslužuje jedino ona- Iva Alilović- nekadašnja miss Facebooka koja je bezrezervna podrška našem ponajboljem rukometnom vrataru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iva Alilović

A post shared by @ balkan_best_beauty on Jan 17, 2014 at 10:06pm PST

 

"Uvijek dotjerana, uvijek mora make up bit tu. Ona je sve po špagici", tvrdi Ivana.

Da, ove su navijačice razlog više zašto Hrvatska u svijetu slovi kao- zemlja rukometa! Čak i kad naši kauoboji ne briljiraju na terenu uz ovakve su ljepotice svi pogledi ionako usmjereni samo na tribine.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!