Zvijezde / Domaće zvijezde

Joksimović uz Cetinskog: 'Jako mi je žao. Nadam se da će sve biti u redu'

Ovaj slavuj će za Valentinovo održati pravi spektakl u zagrebačkoj Areni, a evo što je Željko rekao za kamere Exkluziva

Nakon tri godine, možda najpopularniji srpski pjevač u Hrvatskoj, vraća se u Zagreb. Glazbeni genije, jedan jedini Željko Joksimović, svira 11 instrumenata i priča čak šest jezika, a uz to je i pravi mamac za dame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zeljko Joksimovic (@zzeljko) Sij 8, 2019 u 6:05 PST

 

Da, žene ovog šaljivdžiju obožavaju, ali ni muški dio populacije, čini se, više ne preskače ovaj glazbeni praznik. Sada već tradicionalno zagrebačko Valentinovo pod redateljskom palicom balkanskog slavuja nešto je što se ne propušta.

No, na žalost ljepšeg spola, Željko je već godinama u sretnom braku s voditeljicom Jovanom. Njihova ljubav cvate i dan danas pa tako Željko ne bira trenutke u kojima će iznenaditi svoju bolju i ljepšu polovicu. Kako sam kaže, voli u svakodnevnim i malim stvarima pronaći inspiraciju da nekome pruži lijep osjećaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zeljko Joksimovic (@zzeljko) Pro 28, 2018 u 3:18 PST

 

Obožavatelji iz čitave regije također inspiraciju pronalaze baš u njegovim pjesmama. Zaprositi odabranicu uz taktove "Lutko moja" postala je već normalna stvar. No, Željko za te podvige ne preuzima odgovornost te ne voli to prakticirati na svojim koncertima jer bi se on smatrao krivim ako bi se taj par ikada u budućnosti rastao. 

A velike emocije vežu Željka i našeg Tonija Cetinskog. Ova dva glazbena velikana  bliski su prijatelji dugi niz godina. Baš zato, u najtežim životnim trenucima, Toni itekako može računati na srbijanskog kolegu. Osvrnuo se na nesreću koja se zadesila našeg pjevača 2017. godine. "Žao mi je. Teško je, bilo kome da se dogodi. Nadam se da će sve biti kako treba", rekao je Željko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zeljko Joksimovic (@zzeljko) Tra 5, 2018 u 4:59 PDT

 

A sve će, sigurni smo, biti kako treba, ako ne i još bolje na Željkovom nadolazećem koncertu, jer ako ovaj nepopravljivi romantik nešto zna onda je to definitivno prenijeti ljubav.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!