Zvijezde / Domaće zvijezde
Bivša pjevačica Feminnema traži Kolindinu pomoć: 'Uskoro ću možda prekršiti zakon'
Instagram

Želi se legalno liječiti

Bivša pjevačica Feminnema traži Kolindinu pomoć: 'Uskoro ću možda prekršiti zakon'

Nika Antolos boluje od multiple skleroze, a još uvijek ilegalno ulje kanabisa bi joj pomoglo pri olakšavanju simptoma

Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem, na Instagramu je uputila dramatičan javni apel predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Budući da boluje od multiple skleroze, kanabisovo ulje bi joj olakšalo simptome, no ono se u Hrvatskoj zasad ne može nabaviti legalnim putem.

"Bok, ja sam Nika, mama prelijepe djevojčice Sienne i uskoro ću možda prekršiti zakon. Naime bolujem od multiple skleroze i vise mi se nekako ne trpi konstantne nagle bolove cijelim tijelom, vrtoglavice,konstantni umor... Sia me moli da se igramo lovice, ali ja nemam snage. A s obzirom da medicinsko ulje canabisa (u pravoj čistoj formi i dozama) u ljekarnama nit postoji nit nosi normalnu cijenu, primorana ću očito biti odlaziti u Sloveniju i ilegalno kupovati isto. Najmanje od svega sto trebam uz takvu diagnozu, jest stres koji osjećam na samu pomisao, da nešto ilegalno radim i to još dok me dijete doma čeka. Ali još gori me preplavi na pomisao da me Sia gura u kolicima dok ja pomalo u bolovima gasnem... Hrvatska,bilo bi lijepo kad bi moje slapice prošle bez kršenja zakona i šuljanja po bolnicama. Već samo mirovale kraj kauča mog dnevnog boravka. Nema vremena. Nema “jednom” nit’ “biti će već”. Ja kao i 6.000 ljudi u HR hoćemo pomoć sada. Mi u sada živimo. Dozvolite nam da se liječimo ili si bar pomognemo LEGALNO", napisala je pjevačica na Instagramu.

Kasnije je na Instagram Storyju otkrila da su joj odgovorili iz Ureda predsjednice te ju zamolili da tekst objave pošalje na službeni mail.

Nika je prije dva mjeseca u intervjuu za emisiju 'Exkluziv' otkrila kako boluje od multiple skleroze. "Prepala sam se jer već jedanaest godina znam po mjesec dana ne osjećati noge, ovaj put i na lijevo oko ne vidim, trne mi lijeva strana lica, umor je stravičan. Otišla sam napraviti MR i vidjela da nisam u krivu, imam šest lezija na mozgu i vratnoj kralježnici i želim konkretno mišljenje neurologa", izjavila je tada 29-godišnjakinja.

Nakon što se maknula od svjetala pozornice, posvetila se kćeri Sienni i pisanju, a tvrdi kako joj je vjera pomogla u teškim trenucima.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!