Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Nikola Pokrivač vratio se na nogometne terene i otkrio nam tajnu prstena. Je li istina da se razvodi?

Nakon što mu je opaka bolest promijenila planove u karijeri, poznati nogometaš krenuo je u nove izazove

"Sad je prošlo tri godine otkad sam prestao igrati nogomet. Ta bolest mi se pojavila u najboljim nogometnim godinama. Tada je samo bitno da se ozdravi, a ja sam, hvala Bogu, uspio treći put i nemam za čime žaliti."

Posljednjih mjesec dana u životu Nikole Pokrivača, donijeli su nove izazove u život 33-godišnjeg nogometaša.

"Ovo je moje novo radno mjesto, moglo bi se tako reći. Prošlo je mjesec dana otkako sam ovdje. Tomislav Ivković me zvao da mu budem pomoćni trener, budući da sam upisao nogometnu akademiju", otkrio je za naše kamere.

Nogometni klub Rudeš prva je stanica ka ostvarenju njegova cilja kojeg je zacrtao nakon naprasnog prestanka nogometne karijere. Nogometne korake zaustavila mu je bolest. Naime, 2015. godine dijagnosticiran mu je zloćudni Hodgkinovog limfom.

Matija Habljak/PIXSELL

"Ja to ne gledam na način 'zašto se baš meni dogodilo.' Nisam razmišljao nego sam što prije htio krenuti s liječenjem da ozdravim. Tri puta mi se vraćalo i uspio sam. Da nisam vjerovao u to možda bi sada bilo drugačije."

Sada je  - odlično! Prvi put nakon tri godine nalazi su dobri, a on bez straha čeka svake nove. 

"Nikad u strahu, nikad, jer stvarno ne znaš.  Prošao sam sve liječničke i , eto, dogodila mi se najgora bolest", objašnjava.

Sve strahove pobijedio je misleći na najvažniju osobu u svom životu - kći Niku. 

"Proslavila je sada 4 godine i stvarno mogu reći da mi je ona nešto najbolje što mi se dogodilo i što će mi se dogoditi u životu. Ne vjerujem da ću doživjeti nešto bolje." 

Tatinu bolest, NIka nije niti osjetila. 

"Vrijedilo mi se boriti zbog nje. Rekli bi joj da sam na nogometu kada sam bio 50 dana u bolnici, tako da nije to osjetila", priznaje. No, kako mediji pišu - počele su se osjećati trzavice u braku, pa su Nikola i njegova supruga Katarina, navodno, prošle godine pokrenuli razvod.

Nikola nam je pokazao prsten na ruci i objasnio da je isti iz Međugorja. Na pitanje kako mu ide na ljubavnom planu jednostavno je odgovorio: "Sve po planu, dobro je."

Ovaj je hrabri mladić, ipak, shvatio jedno - u životu  ne treba ništa planirati, jedini plan trebao bi nam biti onaj da nema predaje! On se predao nije, štoviše, baš kao na nogometnom terenu - radi ono što najbolje zna - pobjeđuje! 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!