Zvijezde / Domaće zvijezde
Trud se isplatio: Predsjednica odgovorila na pismo Nike Antolos i obećala pomoći
Instagram

Boluje od multiple skleroze

Trud se isplatio: Predsjednica odgovorila na pismo Nike Antolos i obećala pomoći

Nika je pisala predsjednici i ministru zdravstva u nadi da legaliziraju ulje kanabisa koje joj olakšava simptome opake bolesti

Bivša pjevačica Feminnema Nika Antolos boluje od multiple skleroze, a posljednjih tjedana traži pomoć političara u legalizaciji ulja kanabisa koje oboljelima olakšava simptome.

Tako je u pismu koje je nedavno uputila predsjednici napisala da zbog stalnih bolova razmišlja da prekrši zakon i ilegalno kupuje to ulje.

Izgleda kako se Nikin vapaj ispatio pa je ubrzo dobila odgovor iz Ureda predsjednice, a podijelila ga je na svojem Instagramu.

Predsjednica je napisala kako predlaganje ili izmjene zakona nisu u njezinoj nadležnosti, ali će nastojati pridonijeti pronalaženju rješenja i obratiti se odgovornim državnim tijelima. Pozvala je pjevačicu u svoj ured ukoliko želi osobno iznijeti sve što ju muči.

Emotivna Nika nije skrivala oduševljenje odgovorom: "Stigao mi je odgovor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i gospodina Kujundžića, točnije Ministarstva zdravstva. Od srca Vam hvala što ste odgovorili posebno napisanom porukom, a ne kopijom te srcem poslušali nas vapaj. Hvala u ime svih nas koji se nadamo izmjeni zakona u svrhu poboljšanja zdravlja i kvalitete života... Pratit ću i nadalje javno sve što se događa, nastaviti iznositi činjenice i vikati ,,problem” kad on jest. Čekamo kvalitetno koncentrirano ulje u ljekarnama po prihvatljivim cijenama, u suprotnom nećemo smatrati problem riješenim. Imamo pravo tražiti od svoje Vlade da vlada za dobrobit svoga naroda i to je sve što i činimo. Hvala..."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!