Zvijezde / Domaće zvijezde
Lidija Bačić pojasnila svoj provokativni outfit s Dore: 'Ovo nisu grudnjak i gaćice'
Nel Pavletic/PIXSELL

Uvijek upečatljiva

Lidija Bačić pojasnila svoj provokativni outfit s Dore: 'Ovo nisu grudnjak i gaćice'

Popularna Lille na Dori je nastupila s pjesmom 'Tek je počelo', ali pažnju većine gledatelja je privukao njezin oskudni outfit

Lidija Bačić Lille na Dori je nastupila u kombinaciji koja je malo toga ostavila mašti, ali izgleda kako ona ne dijeli mišljenje gledatelja.

Na svojem Instagramu je objavila objašnjenje spornog outfita.

"Samo objašnjenje za one slabog vida... Ovo nisu grudnjak i gaćice... Nego uski kombinezon šivan po mojim #istasiglas mjerama... ta-daa! P.S/Moj artwork video #tekjepočelo je vani na kanalu planet lille', napisala je Splićanka. 

Na Dori se natjecala s pjesmom 'Tek je počelo' koja također nije oduševila publiku budući da su joj dodijelili samo jedan bod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE��Singer� (@lidijabacic_lile) on Feb 16, 2019 at 3:07pm PST

Unatoč lošem plasmanu na natjecanju, obožavatelji joj stalno šalju poruke podrške.

"Kakva je pjesma? Nisam slušao samo sam gledao", jedan je od komentara s najviše lajkova, dok drugi smatraju da je Lidija pokradena: "Draga moja, ti si pokradena!!! Mislim da je ovo sve bila namještaljka... Bila si odlična, nastup u stilu svjetskih faca, a pjesma je prezarazna."

Jedan od duhovitijih komentara bio je onaj koji je spojio Lille, ministra obrane Damira Krstičevića i nabavku izraelskih aviona: "Daleko najbolja. Ne znam šta si tribala? Zgulit kožu sa sebe da prođeš? Nije fer.... u Izrael šaljemo lika s krilima??? #WTF??? Preočito je da je momka pogurao MORH na čelu s Damirom Krstičevićem. Samo mi još nije jasno kakvu poruku time žele poslati Izraelu. Ima li tko kakva saznanja?"

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!