Zvijezde / Domaće zvijezde
Ljubavna priča Lejle i Tarika Filipovića: 'Ona je nešto najljepše što mi se u životu dogodilo'
Anto Magzan/PIXSELL

Skladan brak

Ljubavna priča Lejle i Tarika Filipovića: 'Ona je nešto najljepše što mi se u životu dogodilo'

Brak bivše Miss Hrvatske Lejle Šehović i glumca Tarika Filipovića mnogi vide kao najskladniji na estradi, a ovako je sve počelo

Rijetko koji estradni brak je toliko skladan kao brak Tarika i Lejle Filipović. Još uvijek zaljubljeni kao i prvoga dana, u svakom razgovoru za medije ističu da su jedno u drugom pronašli osobu s kojom će provesti ostatak života.

Sve je počelo 2006. godine kada se bivša Miss Hrvatske Lejla Šehović razvela od Dade Majolija, brata tenisačice Ive Majoli. U braku su dobili sina Dina, a razišli su se nakon samo dvije godine.

Nekoliko mjeseci poslije, prvi put su počela šuškanja o romansi između Lejle i njezina poznanika Tarika. U svibnju 2006. viđeni su na koncertu Halida Bešlića, a u listopadu na Noći gutača reklama. Ipak, odlučili su svoju vezu skrivati od javnosti pa su prvotno demantirali nagađanja.

Davorin Visnjic/PIXSELL

No sve je potvrđeno na dodjeli Večernjakove nagrade kada je Lejla na pozornici primila nagradu za najbolju mušku TV osobu umjesto Tarika. Voditelj ceremonije ju je tada prozvao, iako je prema dogovoru to trebala odraditi urednica emisije.

"Sa ženom svog života sam i uživam u tome", priznao je voditelj 2007. godine. Odlučili su se vjenčati u tajnosti na Silvestrovo 2007., a već dva mjeseca iza tog rodio se i njihov prvi sin Arman. Tarik je tada noć proveo sa suprugom u bolničkom apartmanu čekajući sinovo prvo buđenje.

Voditelju se tako ispunio san da ima dvoje djece, a budući da se radi o dva sina, otkrio je da im je najdraža razonoda igranje nogometa u dnevnom boravku. Ipak, bračni par Filipović ne skriva da uz sinove Armana i Dina žele barem jednu kćerkicu.

Tarik je zaprosio Lejlu na rođakovom vjenčanju na kojem je bio kum. Tijekom držanja zdravice iznenadio ju je poezijom iz vlastite radionice, a ona je pristala.

Davorin Visnjic/PIXSELL

Bračni je par održao glamuroznu zabavu povodom vjenčanja sedam mjeseci kasnije. Lejla je tom prilikom zablistala u dugoj satenskoj haljini boje šampanjca, za čiju je izradu utrošeno devet metara materijala, a Tarik je zračio elegancijom u crnom odijelu. Zanimljivo je što je goste zabavljao Halid Bešlić na čijem su koncertu prvi put viđeni zajedno.

Nakon vjenčanja, Lejla je priznala kako je od prvog trenutka znala da je Tarik 'onaj pravi'. Koliko je bila zaljubljena pokazuje to što je izjavila da su joj se noge odsjekle kada ju je prvi put prijateljski zagrlio i da ne zna kako je tu noć stigla kući.

Kemija je očito bila obostrana budući da popularni voditelj za suprugu i sinove u intervjuima uvijek ima samo riječi hvale. "Ako ne računam djecu, Lejla je najljepše što mi se u životu dogodilo", kazao je romantični Tarik.

Goran Jakus/PIXSELL

Njihovu bračnu sreću nije poljuljala ni prometna nesreća u kojoj je Tarik slomio nogu i ostao prikovan uz krevet. Naime, dok je prelazio cestu na njega je naletio terenac i odbacio ga nekoliko metara u daljinu, a automobil iz drugog smjera je zakočio samo pola metra od njegove glave. Lejla se danima nije oporavila od šoka, a supruga ga je njegovala sve dok se nije oporavio.

Ako je brak Filipovića zaista onakav kakav se čini izvana, nema sumnje da će im i u budućnosti cvasti ruže.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!