Zvijezde / Domaće zvijezde
Novi detalji smrti Šabana Šaulića: 'Liječnici su mu dali neka sredstva i više se nije probudio'
Instagram

Šokantno

Novi detalji smrti Šabana Šaulića: 'Liječnici su mu dali neka sredstva i više se nije probudio'

Cure novi detalji stravične nesreće u kojoj je preminuo kralj folk glazbe

Novi detalji tragične smrti Šabana Šaulića tresu regiju. Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova u Srbiji, otkrio je što je zapravo događalo u nedjelju ujutro kada je 68-godišnji kralj narodne glazbe preminuo.

"Šaban je izašao iz automobila, ali je bio toliko loše da su praktički morali napraviti neku intervenciju i odvesti ga u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan svega. On je izašao bez ikakvih tragova povrede. Žalio se da ima problema s grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužitelj sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro", otkriva srpski Kurir.

Foto: Instagram

Srbijanski ministar i pjevač bili su bliski prijatelji, a Dačić je priznao da ga je vijest o nesreći dotukla. 

Šauliću je puknula aorta, a zbog komplikacjia je preminuo u bolnici. Obudkcija njegovog tijela zakazana je za četvrtak u Njemačkoj nakon čega će biti prevezeno u Beograd. 

Datum pogreba nije poznat, a obdukcija će otkriti konačne detalje o smrti legendarnog pjevača narodne glazbe. 

Prisjetimo se, Šaban Šaulić preminuo je zbog ozlijeda u prometnoj nesreću koja se dogodila blizu mjesta Bielefeld u Njemačkoj. Nesreću je skrivio pijani vozač. a ozlijeđeno je četvero ljudi. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!