Zvijezde / Domaće zvijezde
Ponovno na malim ekranima: Goran Višnjić se pojavio u megapopularnoj američkoj seriji 'This Is Us'
www.profimedia.hr

Uloga iz snova

Ponovno na malim ekranima: Goran Višnjić se pojavio u megapopularnoj američkoj seriji 'This Is Us'

Hrvatskom glumcu ovo je prva veća inozemna uloga od one doktora Luke Kovača u seriji 'Hitna služba'

Malo je koja serija svojom prvom sezonom polučila toliko uspjeha koliko 'This Is Us' koja na male ekrane donosi stvarne i svakodnevne životne probleme s kojima se svi nosimo.

Glumac Goran Višnjić pridružio se zvjezdanoj glumačkoj postavi treće sezone te megapopularne serije, koju između ostalih čine Mandy Moore, Milo VentimigliaSterling K. Brown.

Glumi Vincenta, Bethinog (Susan Kelechi Watson) učitelja baleta s fakulteta u epizodi koja se vrti oko nje. Phylicia Rashad koji znamo iz 'Cosby Showa' će se također pridružiti postavi i glumiti Bethinu majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on Feb 19, 2019 at 8:19pm PST

Višnjić se ovim prestižnim angažmanom pohvalio na svome Instagramu objavivši fotografiju sa seta serije uz tekst: "Nadam se da vam se svidjelo onoliko koliko sam ja uživao radeći na projektu."

Glumac je nakon najveće dosadašnje uloge doktora Luke Kovača u 'Hitnoj službi' glumio u 'Extantu' zajedno s Halle Berry, no serija je otkazana nakon samo dvije sezone. Nakon toga dobio je angažman u znanstveno-fantastičnoj seriji 'Timeless' koja je završila s emitiranjem početkom godine.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!