Zvijezde / Domaće zvijezde
Ljubavna priča Bojane i Enesa: 'Razumijevanje, tolerancija i iskrenost prije svega'
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

već 13 godina

Ljubavna priča Bojane i Enesa: 'Razumijevanje, tolerancija i iskrenost prije svega'

Par je prošlog mjeseca proslavio 13 godina braka, a jedni su od rijetkih za koje se ne vežu nikakvi skandali

Jedan od najdugovječnijih parova na sceni, glumci Enes Vejzović i Bojana Gregorić-Vejzović, prošlog su mjeseca proslavili 13 godina braka. Ludo su se zaljubili kada su 2003. zajedno glumili u predstavi "Popcorn", a već su se nakon tri godine vjenčali. U braku su dobili dvoje djece, 12-godišnjeg Raula i 7-godišnju Zoe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) Ožu 17, 2018 u 1:24 PDT

Par je od samog početka bio veoma tajanstven oko svog odnosa, ali je jedna zgoda sve razotkrila. Naime, novinari su jednom prilikom nazvali Enesa da prokomentira svoj odnos s glumicom na što je on rekao "Ne želim ništa komentirati. Sve biste trebali pitati Bojanu" te joj dodao telefonsku slušalicu. Tada je sve bilo jasno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) Sij 7, 2018 u 1:00 PST

Nakon toga krenuli su živjeti zajedno te je postalo očito da par zaista misli ozbiljno. 

"Onog trenutka kada smo Enes i ja odlučili prepustiti se zajedničkom osjećaju, počeli smo živjeti zajedno", rekla je tada Bojana, nedugo nakon što se saznalo da je u vezi s pet godina mlađim kolegom. 

Nakon tri godine veze, vjenčali su se u lounge baru "Škola", koji je tada bio u vlasništvu Bojaninog tate Borisa. Slavlje je bilo veoma intimno, a među uzvanicima su bili Barbara i Lukas Nola, Kristina Krepela, Tarik Filipović i Rene Bitorajac koji su bračnom paru kao poklon za vjenčanje napravili igrokaz "Ne daj se Enes".

(FOTO: Andrej Kreutz/PIXSELL) 

Uz glazbu Cubisma, na ceremoniji su goste zabavljali i tamburaši koje je kao poseban dar doveo glumac Vedran Milkota

U ožujku je iste godine na svijet došlo njihovo prvo dijete, sin Raul, a četiri godine nakon Bojanin je trbušćih ponovno narastao. Naime, u studenom 2010. je rodila kćerkicu Zoe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) Vel 16, 2019 u 11:44 PST

Obitelj živi u pravoj idili, a nedavno je za Story glumica podijelila recept za uspješan brak: "Ne mogu reći da imam recept, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost prije svega", naglasila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) Svi 19, 2018 u 1:41 PDT

Trinaestu je godišnjicu braka obilježila fotkom iz 2006. koju je objavila na Instagramu. "Trinaest godina. Tinejdžeri, a još je mnogo avantura pred nama", napisala je Bojana.

Za ovu godišnjicu braka Enes joj je poklonio posebnu narukvicu koja ju je jednom prilikom oduševila u izlogu zlatarnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) Sij 7, 2019 u 12:54 PST

Inače, Bojana iza sebe već ima jedan brak, a to je onaj s pjevačem Borisom Novkovićem koji je trajao pet godina, od 1992. do 1997. 

>> Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović proslavili godišnjicu braka!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!