Zvijezde / Domaće zvijezde
Tonči Huljić objavio emotivnu obradu vječnog hita: 'Oliver se sada sigurno osmjehuje'
Facebook

oduševio izvedbom

Tonči Huljić objavio emotivnu obradu vječnog hita: 'Oliver se sada sigurno osmjehuje'

Iako su Vjekoslava i on autori originalne verzije, sada su odlučili pjesmu, u čast Oliveru, obraditi na potpuno drugačiji način

"Dva put san umra" glasi naslov jednog od najvećih Oliverovih hitova, a sada je osvanuo u potpuno novom i drugačijem izdanju. Naime, Tonči Huljić se emotivnom obradom prisjetio nedavno preminulog slavuja i predstavio njegov hit u novom ruhu. 

Pjesma je u originalnom obliku prvi put objavljena 1995., a tekst su i glazbu potpisali upravo bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić. Sada su je odlučili predstaviti na drugačiji način, uz Zagrebačku filharmoniju i Akademski zbor "Ivan Goran Kovačić", ali i prepoznatljivi zvuk Madre Badessa

"Ovo je novo čitanje pjesme. Nitko je više neće otpjevati na način na koji ju je pjevao Oliver, ali kao autor odlučio sam pokazati publici kako ova pjesma može zvučati u instrumentalnoj verziji uz orkestar i zbor, rekao je Tonči Huljić, piše Večernji List.

Izvedba nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su brojni fanovi ispod objave na Youtubeu komentirali kako je Huljić ovo izveo maestralno. "Savršeno. Hvala Bogu što vas imamo, dragi Huljići", "Tonči, ovo je predivno i veličanstveno. Teško je suzdržati emocije", "Svaka čast Tončiju i njegovoj ženi, oni su genijalci naše glazbene scene", samo su neki komentara.

>> Huljić kao tajni agent za uspjeh: samo za nas otkriva tajne svojih najvećih zvijezda

>> Tonči Huljić razveselio dame sa ružama za Valentinovo

>> Prijavite se u novu sezonu najsjajnijeg RTL-ova showa i postanite ljetna glazbena senzacija!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!