Zvijezde / Domaće zvijezde

S kojim to muškarcem Borna Rajić Kotromanić provodi sve više vremena? Njegova će vas priča iznenaditi

Borna Rajić mnoge trenutke dijeli sa svojim prijateljem čija će vas životna priča dirnuti

"On mi se obratio s nekim komentarom koji nije bio samo pohvala nego je imao i glavu i rep. Zaintrigirao me i našli smo sve više zajedničkih točki. Volimo lijepo pojesti i odjenuti se, ali i promišljamo o životu na nekom drugom nivou", priznaje Borna Rajić.

 Ako je život pozornica, u posljednje vrijeme najviše nastupa u društvu Borne Rajić ima samo jedan muškarac. Ovo je njegova priča: Hrvoje Vukov s 14 godina otišao je u svećenićke vode. Međutim, to nije ostalo njegovo zvanje.

"Crkvu sam napustio s nepune 22 godine zbog vlastitih uvjerenja. Smatrao sam da se moja homoseksualnost se ne može pomiriti s mojom autentičnosti življenja."

Hrvoje, 29 godišnji nesuđeni svećenik, danas je drugi čovjek. 

"Bilo mi je teško gledati određene kolege, s istim sklonostima, koji odabiru živjeti unutarnju laž", zaključio je Hrvoje, a za njega život u laži nije bila opcija. Pa čak i pod cijenu da izgubi svaki kontakt sa svojom najužom obitelji.

"Moji najteži momenti su bili zapravo vezane uz izdaje prijatelja. No, najteže mi je bilo premlaćivanje koje sam doživio od vlastitog brata."

Novo zanimanje, ono stručnjaka za odnose s javnošću, vizažista i modnog dizajnera donijelo mu je i neka nova prijateljstva. Između ostalog, u njegov je život ušetala i nekadašnja modna dizajnerica poznata po tome da nema dlake na jeziku. 

"Volim kurvu koja je transparentna kurva i kojoj je ugodno u svojoj koži. Sve drugačije persone malo cijenim" priznaje Borna.

"Od Borne jako puno učim, po pitanju dizajna i vođenja tima, ali i još više po pitanju duhovnosti", otkrio je Hrvoje.

Ovaj osebujan mladić, kojemu je vjera i dalje sastavan dio života, u posljednje vrijeme najviše se bavi svojom modnom markom, a priznaje da danas "radi i živi ono što voli."

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!