Zvijezde / Domaće zvijezde

Ella Dvornik o vjenčanju u Las Vegasu i planiranju prinove: 'Balie nas potpuno izmori!'

Simpatična blogerica nedavno je okrunila petogodišnju vezu sa Charlesom Piercom, a nama je otkrila kako je sve izgledalo te stiže li prinova

"Bilo je stresno kao i svako vjenčanje - trčiš okolo, još je i kiša pala, ali bilo je zanimljivo. Charlesu je bilo užasno neugodno, meni je bilo smiješno, tako da bilo je fora. Bi li ponovila? Ne", otkriva nam Ella Dvornik koja je nedavno okrunila petogodišnju vezu s Charlesom Piercom. 

Vjenčali su se baš na Valentinovo i to u dalekom Las Vegasu. No, prva bračna noć nije imala filmski završetak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you take .... Loooooool !!!!!!!!

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Feb 19, 2019 at 10:54am PST

 

"Već smo u 10 navečer bili u krevetu, tako da baš nije bila neka luda prva bračna noć", ispričala nam je.

Iako su vjenčanje tajili od javnosti, mami Danijeli Dvornik nije promaklo planiranje ovog ludog pothvata. Nije bila s njima, ali je sve pratila iz prvog reda

"Mame su znale, ipak su  mame. Imali smo live stream za obitelj. Nekima je radilo, nekima ne, ali svi su kasnije pogledali i smijali se."

Najviše se gledalo u smjeru Elline vjenčanice.  S neobičnom Zigmanovom kreacijom, poznata blogerica je imala milijun dogodovština. No, mala Balie Dee nije bila na vjenčanju. 

"Htjeli smo se toga riješiti. Tri godine smo pokušavali svih okupiti, ali nije išlo. Eto, barem je sada legalno dijete u braku", dodala je duhovito. 

 

 

S brakom su došla i nagađanja kako će Balie uskoro dobiti brata ili sestru.

"Još nemam planove jer je Balie hiperaktivna i skroz izmori mene, dadilju i mamu. Tako da uopće ne znam kako bih preživjela."

Dok Balie stasa u tatinu princezu, novopečena gospođa Pearce najviše uživa u činjenici da je dobra mama. Više pogledajte u prilogu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!