Zvijezde / Domaće zvijezde
Neda Arnerić još uvijek na intenzivnom odjelu nakon predoziranja tabletama
Slavko Midzor/PIXSELL

Spasili joj život

Neda Arnerić još uvijek na intenzivnom odjelu nakon predoziranja tabletama

Poznatu glumicu brat je pronašao onesvještenu na podu u stanu, a hitno je prevezena u bolnicu

Glumica Neda Arnerić probudila se nakon što je u teškom stanju prevezena u bolnicu prije dva dana, prenosi srpski Blic. Jugoslavensku zvijezdu pronašao je brat kako leži  na podu. Hitno je hospitalizirana, a sada se probudila i u stabilnom je stanju. 

Popila je 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, prenosi srpski Kurir. Glumicu će liječnici zadržati, a oporavak bi mogao trajati i mjesec dana.

 Slavko Midzor/PIXSELL

"Neda je na odjelu oksikologije primljena u besvjesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim stručnjaka donio je odluku da je zadrži na VMA koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona potpuno ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti minimum mjesec dana. Poslije smrti supruga Milorada Mešterovića Neda živi sama u stanu i nema tko brinuti se o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savjetovali su joj da bar neko vrijeme mora imati medicinsku brigu, ukoliko ponovo ne bi došlo do sličnog nesretnog slučaja", otkrio je izvor za Kurir

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!