Zvijezde / Domaće zvijezde

Ante Gotovac danas ljubi 25 godina mlađu Beograđanku: 'Simona i ja smo si dobri, uvijek ću je voljeti'

Ante Gotovac, baš kao njegova bivša supruga Simona, prošao je težak životni put

"Nije lako promijeniti sredinu i krenuti ispočetka. Došao sam ovdje s 300 eura, da ne kažem gol i bos, nakon svega što sam imao u Hrvatskoj."

Nakon tri propala braka, Ante Gotovac svoju četvrtu sreću pronašao je u susjednoj Srbiji. Točnije u Beogradu i to u zagrljaju 25 godina mlađe Nađe.

"Volim jednostavne ljude. Ona je drugi planet, skromna je i ne traži puno. Normalna je djevojka i dobra u duši", otkrio je. 

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Baš taj lažan sjaj obilježio je život ovog poduzetnika. Ljubio je Ante i prije Simone, no njihova vatrena pojava mnogima se urezala u sjećanje. Ne biste vjerovali, ali prošlo je 10 godina otkako smo danonoćno pratili život Gotovčevih.

"To je bilo okej za taj životni period. Danas imam 50 godina i vodim mirniji život. O Simoni mogu reći sve najbolje.  Muž joj je dobar i ja sam s njima odličan i imamo super odnos."

Kao i njegovu bivšu suprugu, vjera je i njega izvela na pravi put.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

"Ja sam se nakon razvoda sa Simonom potpuno srušio - i financijski i emotivno. Ja sam nju volio i uvijek ću je voljeti. Uskoro sam se prijavio u vjersku zajednicu."

 Da, danas je Ante Gotovac novi čovjek. Nedjelja je rezervirana za misu, a radni tjedan posvećen je u potpunosti njegovu novom biznisu - Iznajmljivanju automobila!

"Planovi za budućnost su mi da imam jedan miran život. Ne moram imati bogatstvo. Bit će kako Bog kaže i to je to!" , zaključio je Ante.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!