Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Robert Mareković o 'Las Vegas Showu': 'Ovakvo nešto nismo još imali prilike vidjeti u Hrvatskoj'

Robert nam je otkrio detalje o nadolazećem "Las Vegas Showu", stavove o popularnoj glazbi, ali i neispunjenim željama

U Zagrebu će 30. ožujka svi ljubitelji Las Vegasa moći uživati u pravom dašku grada zabave. Naime, u Laubu stiže raskošan, dinamičan i šaren "Las Vegas Show" baziran na repertoaru grupe Swingers u suradnji s RTL Musicom. 

Cjelokupan će se show sastojati od šest glazbenih dijelova - Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood i Ivo Robić - a svaki je od njih posvećen nekom glazbenom razdoblju, žanru ili izvođaču. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Show će oplemeniti plesačice u raskošnim i karakterističnim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, scenografija, gutači vatre te plesna škola swinga. Lider grupe Swingers, Robert Mareković, otkrio nam je što ga je zapravo potaknulo na realizaciju ovakvog showa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Marekovic (@marekovicrobert) Vel 22, 2019 u 1:06 PST

"S vremena na vrijeme čovjek osjeti potrebu za nekakvim iskorakom. Uđeš u rutinu koju treba razbiti s vremena na vrijeme, ali moram također priznati da mi se ne sviđa u kakvom glazbenom okružju živimo pa sam htio ponuditi ljudima nešto drugačije", rekao nam je.

Uz Roberta i Swingerse na pozornicu će stati još dvije estradne zvijezde, Neno Belan i Marko Tolja, a Robert nam je otkrio zašto baš oni: "Njih dvoje su mi zaista dragi, a i vokacijski smo slični kada je riječ o glazbenom ukusu, stoga su mi zaista najprirodniji odabir", rekao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robert Marekovic (@marekovicrobert) Vel 8, 2019 u 3:54 PST

A tko je njegova najveća inspiracija, što misli o trenutno najpopularnijem žanru na Balkanu, koje su mu neispunjene želje, ali još mnogo zanimljivih detalja saznajte u videu. 

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!