Zvijezde / Domaće zvijezde
Lucija Lugomer se povlači s društvenih mreža? 'Sve je postalo reklamiranje, iskreno, meni je toga dosta'
Instagram

Zasitila se

Lucija Lugomer se povlači s društvenih mreža? 'Sve je postalo reklamiranje, iskreno, meni je toga dosta'

Naša najpoznatija plus size manekenka je u posljednje vrijeme sve manje vidljiva na društvenim mrežama, a sada je pojasnila zašto

Lucija Lugomer, plus size model i Instagram influencerica, odlučila se na povlačenje s društvenih mreža, otkrila je u intervjuu za 100 posto.

To ne znači da će ugasiti svoje profile, ali manekenka tvrdi da ju je influencerstvo izmorilo jer se pretvorilo u posao, a ne hobi kojeg radi iz zadovoljstva.

"Jednostavno sam odlučila da ću usporiti s ovim poslom, odnosno poslovnim dijelom ove priče. Može se reći kako sam se nekih stvari uistinu zasitila. Ovaj posao nosi divne priče, ali i one manje divne. Iziskuje užasno puno živaca, 'fejk' smijanja, lažnih prijateljstava, konstantnog dokazivanja, trošenja novca na totalno bespotrebne stvari, plitkog razmišljanja...", objasnila je Lucija i dodala kako joj takav životni stil trenutno ne odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on Mar 5, 2019 at 6:12am PST

Otkrila je i da ju živcira neiskrenost koja je prisutna na društvenim mrežama. "Ne šminkam se svaki dan svoga života, shvatila sam da nije iskreno sve skupa. Da smo iskreni, onda bi pokazivali svoje tužne dane, teške trenutke, nesuglasice, pokazivali bi i to što stavljamo na stol kada nemamo vremena pripremiti normalan ručak", izjavila je plus size manekenka i dodala: "Instagram je postao slinjenje za tuđim životom zato što na prvu sve izgleda tako glamurozno, prekrasno i savršeno. Moj život nije takav i ne želim takvu poruku slati nikome." 

Lucija smatra kako treba stati na loptu i vratiti se nematerijalnim vrijednostima: "Život nam klizi kroz ruke jer smo zamagljeni materijalnim. Treba malo osjetiti život i udahnuti ga."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!