Zvijezde / Domaće zvijezde

Trač ili istina: Pukla jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih Severininih 'veza'?

Estradni kuloari bruje o ovoj temi, no nitko ne može sa sigurnošću reći da su poznata pjevačica i njezin menadžer nakon punih 17 godina jedno drugom odlučili reći - zbogom

Šutnja je obavila Severinin tabor. Ni Tomislav Petrović, a ni poznata pjevačica ne žele komentirati je li njihovoj ljubavi uistinu došao kraj. No, krivaca za sada nema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina) Sij 5, 2019 u 5:03 PST

 

Šuška se kako je njihov odnos nakon prisnih 17 godina izuzetno napet, a mediji koji prate Severinin rad, sigurni su u jedno. Tomislav Petrović sve je manje njezina desna ruka, gotovo se uopće više ne pojavljuje uz svoju klijenticu, a neki drugi ljudi preuzeli su njegovo mjesto.

A sve što je dosad radila, nadgledao je budnim okom upravo Tomislav Petrović i to sve od njihove prve suradnje 2000. godine kada joj je organizirao koncert. Poslovna je suradnja prerasla u nešto puno više - prijateljstvo.

(FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 

Najveća joj je potpora, vjerujemo, bio i dok je proživljavala krah na privatnom planu. U borbi za dijete i ratu protiv kralja bakra Milana Popovića najodaniji joj je general bio upravo Tomica.

Krivce još nitko nije prozvao. Navodno je Severinin suprug nasljedio Petrovića, a je li ovo još jedan PR trik u Severininom timu ili je njezinoj najdužoj vezi ipak došao kraj, svakako će otkriti neke dežurne tračare koje su jedva dočekale trzavice u najjuspješnijoj glazbenoj suradnji regije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina) Vel 27, 2019 u 3:31 PST

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!