Zvijezde / Domaće zvijezde

Slovenski George Clooney ukrao je srca Hrvatica: Saznali smo je li zaljubljen i zašto je sve češće u Hrvatskoj

George Clooney progovorio slovenski? Ne, ne, to je Sebastian Cavazza koji neodoljivo podsjeća na holivudsku zvijezdu

Žene od Hrvatske do Makedonije za njim gube glavu. Sebastain Cavazza razlog je zašto smo nahrlile u kino dvorane, ali i ponovno zavoljele kazalište. Sve smo zaljubljene u slovenskog Georgea Clonneya i zato se nameće samo jedno pitanje: je li njegovo srce zauzeto?

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 

"Of the record, uvijek sam zaljubljen, ne mogu zamislit život bez ljubavi", odmah je na početku otkrio Sebastian. 

U ljubav, dakle, još vjeruje, ali nakon dva propala braka odgovorno tvrdi kako ga niti jedna više neće odvesti pred oltar. "Mi imamo rečenicu, magarac samo jednom ide na ljet, a ja sam dva puta rastavljen, tako da... Instituciju ženidbe kao takve isključujem", rekao je. 

A što se tiče glumačkih ponuda, tu markantni Slovenac nije isključiv. Jedan je od rijetkih s ovih prostora kojeg angažiraju redatelji iz svih država bivše Jugoslavije. "Mislim da je to vezano uz to što sam puno gostovao u kazalištu pa su vidjeli što i kako radim. Nadam se da će tako i ostati", priznao je. 

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 

Tome se i mi nadamo jer se ovog samozatajnog, višestruko nagrađivanog glumca ne možemo zasititi. Trenutačno snima krimi seriju "Jezero", a diviti mu se možemo i na filmskom platnu. 

Ovaj 46-godišnjak, dakle, nema vremena za predah, a malo je falilo da ga umjesto na daskama koje život znače gledamo u ordinaciji. "Prva je odluka bila stomatolog, a druga francuski i engleski jezik. No, napokon sam poslušao prijatelje i nekako sam uspio proći prijamni, ali da sam pao, ne bih pokušao ponovno", rekao je. 

To baš i nije oduševilo njegovog oca, poznatog glumca Borisa Cavazzu. "Prvo mi je preporučio da još jednom razmislim, ali naravno, nije me sprječavao u tome", kaže Sebastian. 

(FOTO: Promo) 

A isto tako ni on ne bi spriječio svoje sinove, Marka Jacoba i Lucu Pascala da su se odlučili za glumu. Kako stvari stoje, njegovi nasljednici ne gaje pretjeranu ljubav prema glumi, ali svakako su nasljedili dobar izgled. "Vidjet ćemo, sada su još mladi, imaju 20 i 22 godine. Stariji studira inžinjering novih materijala, a mlađi je trenutačno u vojsci u Finskoj", rekao nam je, a i dodao kako se mlađi sin bavi i glazbom te je već snimio i album. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Jacob Cavazza (@youngpreseren) Pro 11, 2018 u 10:48 PST

 

Zgodnog glumca često posao dovede u Hrvatsku, a iako je nekoliko mjeseci živio u glavnom gradu Lijepe naše, od zagrebačkog betona više mu se sviđa naša obala. 

"Mogao bih živjeti u Istri ili Dalmaciji, jako mi se sviđa Hrvatska", priznao je. Mi ćemo ga svakako držati za riječ, a do tada ćemo u njegovom liku i djelu uživati samo na daljinu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!