Zvijezde / Domaće zvijezde

Gdje je nestala Kasandra? Kako izgleda i što radi dance zvijezda devedesetih

Tko se ne sjeća hitova 'I've got a feeeling' i 'Nisi ti jedini na svijetu?' Kasandra je žalila i palila dance scenom devedesetih, a već godinama kao da je propala u zemlju

Bukovac, mirno zagrebačko naselje koji slovi kao elitno mjesto za život. Upravo ovdje, u jednoj od ovih obiteljskih kuća, priča se, živi nekadašnja kraljica hrvatskog dancea. Odlučili smo je pokušati pronaći i riješiti misterij - gdje je nestala Kasandra?

Devedesetih je bila seks simbol i jedna od omiljenih predstavnica domaćeg dance pokreta, a proslavila se i glasom koji je imao raspon od čak 4 oktave, zanosnim stasom i prepoznatljivim silikonskim usnama. Bila je na vrhuncu slave, a onda je jednostavno nestala i što je najčudnije, zameo joj se baš svaki trag. 

Karizmatična pjevačica dugi se niz godina ne javlja ni svojim bivšim kolegama. Posljednji je put dugonoga ljepotica viđena u javnosti na rođendanu svog bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka 2007. godine. 

Zbog neobičnog nestanka nekadašnje zvijezde, počele su kružiti svakakve priče. Neki tvrde kako je oslijepila, a njezina je majka izjavila kako se Kasandra, pravim imenom Davorka Ručević, razbolila nakon turneje po Sibiru gdje je bila prisiljena oskudno odjevena nastupati na niskim temeperaturama.

Svojedobno je otkrila i kako joj kći boluje od endometrioze maternice zbog koje ne može nastupati te da je doživjela spontani pobačaj zbog čega joj se srušio svijet.  Navodno zbog toga nije nikada mogla postati majkom. Možda je baš ta tragedija bila razlog njezinog povlačenja iz javnosti.

Slavna pjevačica nije se pojavljivala niti u obližnjoj trgovini već godinama. Kada su je susjedi posljednji put vidjeli, navodno je već imala problema s vidom. Neki kažu da nije odselila u inozemstvo, nego da se zatvorila u kući i da ima fobiju od ljudi. Sve potrepštine donosi joj njezina mama. 

Dakle, majku 51-godišnje Kasandre, Darinku Gazibaru, susjedi još ponekad i vide, ali samu pjevačicu ni za lijek. Svojedobno se pričalo da je pjevačica zadržala svoju ljepotu i mladolikost te kako bi se rado vratila na scenu. No, čini se kako je od toga, na žaljenje mnogih koji bi je rado opet vidjeli, na kraju odustala. 

Pati li Kasandra doista od neke bolesti i živi u potpunoj osami ili je pak započela novi život daleko od hrvatskih medija,  zasad će ostati tajna skrivena iza ovih spuštenih roleta. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!