Zvijezde / Domaće zvijezde

Modna dizajnerica Monika Sablić otkrila kako Goran i ona održavaju ljubav na daljinu

Splitska modna dizajnerica za Exkluziv iskreno o karijeri, braku, djeci, ali i prinovi u obitelji

Iako je mediji vole nazivati hrvatskom Victorijom Beckham, ona ne vidi pretjeranih sličnosti s britanskom dizajnericom i suprugom nogometaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Vel 21, 2019 u 4:36 PST

 

"Victorija Beckham je jedna jedina, a ja sam Monika Sablić. Naravno da mi imponira da me uspoređuju s tako jednom ikonom, divnom ženom i majkom. Jako poštujem njezin rad, stil i modu, a imam i par komada odjeće iz njezine kolekcije u svom ormaru. 

Već osam godina Splićanka uspješno vodi svoj modni brend, iza nje je preko 30 kolekcija, a njezin ženstveni dizajn obožavaju brojne poznate Hrvatice. Monika nije mogla istaknuti suradnju koja joj je posebno prirasla srcu, no svjesna je da joj je jedna dama donijela nezapamćenu pozornost javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Sij 26, 2019 u 8:30 PST

 

"Jedino što bih mogla izdvojiti je Vlatka Pokos koja je donijela nezapamćen medijski bum", priznala je. 

Dizajn i moda oduvijek su je privlačili pa se zbog toga i prijavila svojedobno na izbor za Miss Dalmacije. Krunu je dobila prije točno 20 godina, a ukoliko bi i njezina kći izrazila želju za modnim svijetom, utoliko bi je i podržala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Sij 8, 2019 u 3:24 PST

 

"Poštivat ću želje svoje kćeri, ali koliko vidim ona nije u tom filmu. Trenira judo i voli učiti. Kaže da su to mamine gluposti", rekla nam je Monika.

Uz streloviti modni uspjeh, Monika vješto balansira između voljenog posla i obiteljskog života, no kako nam je otkrila, ipak je na prvom mjestu obitelj - kći Mali-Marija, sin Andrej i suprug Goran. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

�❤️ @maliii_sablic #andrej @sablicgoran

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Vel 8, 2019 u 6:48 PST

 

Da je Sablić onaj pravi, znala je od svoje 19. godine. Vjenčali su se tri godine kasnije, a potom se preselili u Kijev, gdje je on svojedobno igrao nogomet. "Moj suprug je bio na izboru za Miss te večeri, bio mi je potpora. Već smo 16 godina u braku i imamo dvoje krasne djece", rekla nam je. 

Snašla bi se dizajnerica, ne sumnjamo, i u Moldaviji gdje njezin suprug trenutno radi kao trener. Iako ih dijeli vise od 1000 kilometara, Monika otkriva kako funkcionira ljubav na daljinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Srp 19, 2018 u 10:33 PDT

 

"Putujemo često, ja idem gore, on dođe kod mene. Malo je teško uskladiti daljinu, ali  za to smo se pripremili. Podržavamo se, djeca ovdje idu u školu, ako bude neki drugi grad, preselit ćemo se", otkrila je. 

Slobodno vrijeme, kaže nam, rado provodi u prirodi i na plaži, a takav način života pogoduje i njezinoj štitnjači. "Problem sa štitnjačom sam dobila u Ukrajini kada sam bila trudna sa svojom kćerkom. Sada je sve u redu, pijem terapiju i idem na redovite kontrole", kaže Monika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Lip 14, 2017 u 12:30 PDT

 

Ipak joj je najdraže biti s djecom i psom, a upravo je kujica Koka postala glavna mezimica u obitelji. "Moja kći se preko interneta zaljubila u koker španijela, a tati je bilo dosta reći dva puta da joj kupi psića. Ona je pun pogodak za 2018. godinu, razveselila me. Kada djeca odu u vrtić i školu ona dođe kod mene i mazi se", otkrila nam je dizajnerica. 

Izgledom nije opterećena, kalorije ne broji, ali rado vježba dva put tjedno s fitness instruktoricom i bivšom Missicom. "Moja trenerica je Renata Lovrinčević Buljan. Uvijek je lažem da ću sada doći, a svaki put zakasnim 15-20 minuta. Uvijek me napuni pozitivnom energijom, ona je jedna jaka i vedra žena", našalila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion Designer� (@monicasablic) Srp 12, 2017 u 2:33 PDT


Ako vam pak Monika zatreba, najlakše ćete je pronaći u njezinom modnom ateljeu. Posla je puno, a ideja za nove kreacije nikad ne nedostaje.

"Spremam novu kolekciju. Ime zaštitnog lica vam ne mogu otkriti, ali veselim se cvjetnom ljetu", otkrila je. 

A vjerujemo i kako se vesele brojne ljubiteljice mode jer će, ne sumnjamo, Monika ponovno oduševiti novom kolekcijom. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!