Zvijezde / Domaće zvijezde

Beta Sudar odgovorila na škakljiva pitanja: Najlošiji ulet, prvi dečko i ne baš omiljeni hrvatski nogometaš

Zbog sna o pjevačkoj karijeri, ova je Slavonka koja izgleda kao Jessie J morala odustati od svoje prve velike ljubavi

Beta Sudar, često nazivana i hrvatska Jessie J, mlada je pjevačica koja je nakon nastupa na Dori svima zapela za oko. No, malo njih zna da upravo ova plavokosa ljepotica trenira, pazite sad, ženski nogomet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beta Sudar (@beta_sudar) Vel 20, 2019 u 10:53 PST

 

"Kad se sredim, obučem štikle i haljinu, onda svi onako reagiraju: Ti treniraš nogomet?! Svima se stvaraju upitnici. Ipak si na terenu u kratkim hlačicama, otpuštene kose, bez šminke, ali nekako sam se tu osjećala najslobodnije. Bila sam dobra u nogometu. Bila sam stoper, ali meni je ipak pjevanje bitnije te sam u pjevanju i ostala", priznala je Beta. 

Što je svakako bila dobra odluka jer nema kome lijepa Beta nije zapela za oko nakon nastupa na Dori. Brojni glazbeni stručnjaci predviđaju joj brzo lansiranje u sam glazbeni vrh

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beta Sudar (@beta_sudar) Vel 17, 2019 u 5:11 PST

 

"Za sebe mogu reći da sam tvrdoglava, jako uporna, kad si nešto zacrtam, to i ostvarim. To se i vidi po mojim trenutnim uspjesima kao što su dvije pjesme i odlazak na Doru. To su te moje tvrdoglavost i upornost koje me nekada koštaju, ali mi zapravo i dobro dođu u životu", priznala nam je mlada pjevačica. 

Samo za kadrove Exkluziva, Beta se odvažila zaigrati igru istine i suočiti se sa vrlo škakljivim pitanjima, a mi smo saznali koji je najgori ulet koji je doživjela, kako joj se zvao prvi dečko, koji joj je najgori hrvatski sportaš, ali i je li ikada guglala svoje ime. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beta Sudar (@beta_sudar) Stu 26, 2018 u 11:35 PST

 

Najgori ulet? Nešto tipa je li mi tata radi u nekoj službi, da izgledam kao bomba. Kako ti se zvao prvi dečko? Je li to moram reć'? Prvi dečko mi se zvao Toni. Koji ti je najgori hrvatski sportaš? Rebić. Dalje, jesi li ikad guglala svoje ime? Sads pogotovo kad sam prošla na Doru, vrlo često.

A i vi ćete ga sigurno guglati jer ova devetnaestogodišnjakinja, osim glasa, ima i štošta za pokazati. Ipak tvrdi kako nju, za razliku od njezinih kolegica, na pozornici nećemo gledati razodjevenu. "Mislim da se to može osmijehom, očima i svim ostalim. Ali, naravno, neka doza seksepila nikada nije na odmet, ako se zna lijepo ukomponirati", rekla nam je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beta Sudar (@beta_sudar) Ruj 12, 2017 u 2:18 PDT


A svoju besprijekornu figuru svakako duguje i nogometu. "Počela sam trenirati nogomet sa svojih 11 godina i trenirala sam otprilike šest godina. Ako se ponudi prilika da uspijem uskladiti pjevanje i nogomet, tko zna, možda ga opet krenem igrati", otkrila nam je mlada nada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beta Sudar (@beta_sudar) Ruj 12, 2017 u 12:37 PDT

 

A to bi svakako značilo jedno: tribine pune muških navijača na svakoj utakmici domaćeg ženskog nogometa. Jer Beta ima sve potrebno za uspjeh, a pobjeđivati je davno naučila. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!