Zvijezde / Domaće zvijezde
Petra Nižetić Mastelić napokon pokazala trudnički trbuh
Tomislav Miletic/PIXSELL

uživa u blaženom stanju

Petra Nižetić Mastelić napokon pokazala trudnički trbuh

Petra Nižetić Mastelić je šest mjeseci skrivala sretnu vijest

Nekadašnja voditeljica, a danas blogerica - Petra Nižetić Mastelić očekuje svoje prvo dijete. 

Da je sestra poznatog pjevača Luke Nižetića trudna, doznalo se početkom godine, no Petra je tek sada potvrdila vijest objavivši fotku na kojoj joj se vidi trudnički trbuh. 

>> Petra Nižetić Mastelić će postati mama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on Mar 13, 2019 at 11:30pm PDT

"Danas se navršava 30-i tjedan mog blaženog stanja. Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku..manje više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima zen", napisala je Petra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on Jul 23, 2018 at 8:20am PDT

U nastavku objave osvrnula se na slučaj s Paga, kada je otac s balkona bacio svoje četvero djece, te je podržala prosvjed #spasime koji u subotu organizira Jelena Veljača

"Iz tog gotovo pa bestežinskog stanja, zadnjih su me tjedana prenile vijesti koje dolaze iz ‘Lijepe naše’ il’ da možda stvari nazovem pravim imenom pa kažem ‘Nasilne naše’. Svaka jezivija od one prethodne. Hashtag im pak zajednički #državajezakazala. Pih! Ništa nova! No nešto je ovoga puta drugačije. U pitanju su djeca. Četvero odjednom. Bačeni kroz balkon. Bacio ih rođeni otac. Moj novopečeni majčinski mozak taj monstruozni čin još dan danas ne može procesuirati. Kao što se ne može pomiriti sa surovom činjenicom da je to samo kap u moru hrvatske zbilje o kojoj sad već svakodnevno čitam na facebook grupi #spasime. E pa došlo je 5 do 12. Žao mi je ko psu što ne mogu fizički podržati prosvjed #spasime koji će se održati ove subote 16.03. u 11:55 am na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu. Svim srcem, umom, glasom i bijesom sam s vama. Tko sve ide na prosvjed?", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on Dec 10, 2018 at 11:10pm PST

 

Podsjetimo, Petra se prije dvije godine udala za dugogodišnjeg partnera Franu Mastelića s kojim živi u San Franciscu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!