Zvijezde / Domaće zvijezde
Jacques Houdek imao nesreću u centru Zagreba, a policiju je čekao satima
Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL

nitko nije ozlijeđen

Jacques Houdek imao nesreću u centru Zagreba, a policiju je čekao satima

Iz PU zagrebačke ubrzo su pojasnili zašto im je toliko trebalo da dođu na očevid

Jacques Houdek i njegov menadžer Mihovil Bek u četvrtak su imali prometnu nesreću u centru Zagreba, a kako Bek tvrdi, policiju su čekali sat i pol. 

"Eto, to je naša prometna policija! Već sat i pol čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! Najstrašnije što se četiri puta u ovih sat i pol nitko ne javi na 192. A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola...", napisao je Bek na Facebooku. 

Iz PU zagrebačke kasnije su pojasnili zašto im je toliko trebalo da dođu. Kažu da su se u trenutku zaprimanja dojave, "ekipe za očevid prometne policije nalazile na drugim lokacijama u Gradu Zagrebu gdje su već provodile očevide prometnih nesreća s materijalnom štetom, ali i s ozlijeđenom osobom."

>> Policija odgovorila na Houdekove prozivke: Evo zašto ih je nakon prometne nesreće čekao satima 

"Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid je, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena u Ulicu Ribnjak. Međutim, PU zagrebačka je u tom trenutku zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih, pa je ekipa sukladno prioritetima, preusmjerena na tu drugu lokaciju", naglasili su.

Bek je za 24sata ispričao kako je policija na kraju došla nakon 3 sata i 20 minuta čekanja. 

"Oni s druge strane ne znaju ni kakva je šteta, ni kakva je nesreća bila. Ovaj put, hvala Bogu, nema ozlijeđenih, a moglo je biti svašta", rekao je Bek.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!