Zvijezde / Domaće zvijezde

Alex Dojčinović uljepšala dvjema učenicama maturalnu večer, a prisjetila se i svoje tadašnje kombinacije

Dok ne sprema svoju sedmu samostalnu reviju, Alex pokazuje veliko srce, a ovaj su put to osjetile dvije maturantice iz Osijeka

"Upravo sada se nalazimo u Tehničkom muzeju, simbolu našeg grada Zagreba, gdje će se za tri tjedna održati moja sedma samostalna modna revija. Dakle, između ovih eksponata ćemo namjestiti modnu pistu", otkrila nam je jedna od trenutno najpopularnijih hrvatskih modnih dizajnerica - Aleksandra Dojčinović.

"Paralelno s revijom u Zagrebu, u Splitu ćemo u Cinestaru imati live gdje će moje splitske pratiteljice moći paralelno gledati reviju", dodaje o ovogodišnjem novitetu.

 

 

Ovakva revija na hrvatskoj sceni, sigurni smo, će podići ljestvicu.

"Mislim da je dizajniranje haljina kao pisanje pjesama- može se dogoditi u svega nekoliko minuta, a može trajati i danima, mjesecima pa čak i godinama", objašnjava Alex.

Osim što je naveliko poznata po svom radu, Aleksandru Dojčinović mnogi znaju i po velikom srcu.

Još prošloga mjeseca dogodila se jedna gesta kakva se ne pamti. Fitness trenerica iz Osijeka odlučila je opremiti čak 30 djevojaka za maturalnu večer iz snova.

 "Shvatila sam da imam viška haljina u ormaru koje samo stoje", objasnila je 29-godišnja Laura Palančević. Ovoj dobroj vili, na inicijativu Exkluziva - pridružila se i jedna od omiljenijih hrvatskih dizajnerica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love with leather bag Sara #LeiLoubyAlex

A post shared by by aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex) on Feb 18, 2019 at 12:11am PST

 

Upravo 19-godišnje osječke sestre blizanke, Maja i Lucija, ovakvo nešto nisu mogle ni sanjati. Pokušavajući pronaći savršenu haljinu za ove simpatične blizanke, Aleksandra se nostalgično prisjetila dana kada je i ona bila maturantica.

"Sjećam se da su svi došli u dugim haljinama, a samo ja u koktel haljini. Imala sam krasne cipele i torbicu pa ne bi ništa promijenila. Mislim da bi dan danas sve to u kompletu jako dobro prošlo."

Više o tome kako su djevojke izabrale haljinu i što im je savjetovala Alex - pogledajte u prilogu.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!