Zvijezde / Domaće zvijezde

Hana Huljić nakon svog prvog velikog glazbenog pothvata: 'Tata je najveći kritičar!'

Ne kaže se uzalud da jabuka ne pada daleko od stabla. Hana Huljić još je jedna potvrda toj uzrečici, a mi smo otkrili kako se snašla u svojoj novoj ulozi

Najmlađa članica obitelji Huljić krenula je u glazbene vode. Nakon što je godinama odbijala postati dijelom hrvatske estrade, Hana Huljić je popustila i to na sreću mnogih. 

"Ni meni ni bratu nikad ništa nisu nametali nego su nas uvijek pustili da biramo svoj put. Premda tati i nije najdraže što smo oboje u muzici, ali tako je jednostavno ispalo."

"Moja obitelj je jedna velika zemlja čudesa", priznaje mlada Hana.

No, upravo su roditelji najveći kritičari kada su u pitanju Hana i brat Ivan koji je godinama bio član popularnog Magazina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on Dec 3, 2018 at 9:10am PST

 

"Tata je toliko kritičan prema meni i bratu upravo iz jednog velikog straha da nas ljudi ne gledaju drugačije zbog prezimena", priznaje novopečena pjevačica.

Da roditelji znaju najbolje priznaje i Hana, koja je pomoć za hrvatsku verziju pjesme potražile od mame Vjekoslave, a pomogao je i tata Tonči.

"Mi u kući kad god nešto pišemo, stvaramo, mi uvijek pokazujemo jedni drugima i dajemo savjete."

Hani pristužu mnogobrojni savjeti, a vrijedan savjet joj je dala i pjevačica i prijateljica Domenica. Tko zna, možda ćemo uskoro vidjeti i njihov duet!

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!