Zvijezde / Domaće zvijezde

Tko je varaždinski Freddie Mercury - trenutno najveća hrvatska viralna zvijezda?

Sigurni smo da ste i vi pogledali snimku varaždinskog Freddieja Mercuryja i njegovog zbora, a sada je vrijeme da ih bolje upoznate

U ovom izdanju teško ga je prepoznati, ali on je Tomislav Cvrtila, poznatiji i kao varaždinski Freddie Mercurry. Profesor pjevanja postao je viralni hit doslovno preko noći.

Nema tko nije vidio nastup zbora varaždinske Glazbene škole, predvođen omiljenim profesorom i njihovu izvedbu kultne pjesme Bohemian Raphsody.

"Nije mi bilo svejedno. Nije mi baš bilo ugodno odjenuti se u nekoga kao što je Freddie. No, čim sam zakoračio gore na pozornicu, čim sam čuo pljesak, bilo mi je super", priča nam. 

Ovo je ujedno bio i oproštajni koncert omiljenog profesora pjevanja koji je odlučio promijeniti posao.

Nakon što je snimka koncerta zapalila društvene mreže, varaždinska Glazbena škola pod navalom je prijava novih učenika.  Završilo je spektakularno, a skoro se uopće nije održalo, jer profesor Tomislav, iako i sam obožavatelj rocka, u početku baš i nije bio oduševljen idejom.

"Sve je krenulo na inicijativu talentirane mlade dame Lucije Pavlović. Ona obožava Freddieja i Queen. Zbog manjka vremena sam bio malo skeptičan, moram priznati, međutim, oni su u svega tjedan dama pohvatali notni test i ja sam bio oduševljen."

Lucija, koja se posebno istaknula, voljela bi biti pjevačica, ali još uvijek se nećka. No, za profesora Cvrtilu sigurni smo da će ostati u glazbi. Upravo je ljubav je glazbi ono što su svi osjetili kada su pogledali nastup Varaždinaca i njihovog profesora, a oduševljen bi, bez sumnje, bio i sam Freddie. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!