Zvijezde / Domaće zvijezde

Šetnja rivom s Vojkom V: 'Da nisam reper bio bih programer, a ovako sam klaun'

Je li zbilja pokušao prodati cajku Lidiji Bačić, što bi radio da nije reper te kako se snalazi u ulozi oca, jedno od najjačih reperskih imena na sceni otkrilo je samo za Exkluziv

"Jesam, imao sam jednu crnu fazu u životu. Radio sam album i sumnjao u sebe", priznao je splitski reper Vojko V na pitanje je li doista pokušao prodati cajku Lidiji Bačić. No, kako kaže "nije uspio ući u taj mentalitet."

Da mu album Vojko nije uspio, bez razmišljanja bi otišao na zavod za zapošljavanje. 

"Definitivno. Programiranje je dobra branša. Vratio bih se natrag u Javu, JavaScript, PHP. Postao bih programer, a ovako sam klaun."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tjelovježba me motivira da započnem poslovni dan pozitivno energiziran i motiviran #shooster #aztrek

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on Mar 15, 2019 at 3:10am PDT

 

U njegovom hitu 'Pasta italiana' imali smo priliku čuti Tončija Huljića kako repa, a suradnja, koja je napravila pomutnju na hrvatskoj sceni, traje i danas.

"Zovem ga nekad da dođe s huljofonom, to mu je gušt", otkriva nam Vojko V. Ovaj neobični reper Eurosong pretjerano ne prati, ali pobjedničku pjesmu prokomentirao je u svom stilu. 

"Mislim da ta krila i cijeli nastup dijelom predstavljaju Hrvatsku. Ne znam koliku šansu imaju u Izraelu."

Za Roka Blaževića nije siguran, ali pjesma 'Marija Magdalena' urezala mu se u pamćenje pa ju je tako, samo za naše kamere, i otpjevao. Glazbeni test je položio, no, što s kućanskim poslovima?

"Mislim da nisam alfa krapinski pračovjek, ali nije ni da sam previše vješt u tome."

Postat će bolji jer je popularni splitski reper prije pola godine postao otac. Na svijet je stigao maleni Petar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

maxim mrvica(mini gromada)

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on Nov 18, 2018 at 2:10am PST

 

"Jedino pravo hrvatsko ime je bilo Stipe. Nije Stipe, ali je dobar, zdrav i živ. Promijenio sam se tako što su mi odgovornosti skočile za 400 posto i još uvijek se pokušavam priviknuti."

U pauzi od obiteljskog posla piše nove pjesme, a kako kaže, daje si dosta vremena jer ne želi napisati nešto čega će ga kasnije biti sram. Intervju s Vojkom išao je sasvim dobro sve do trenutka kada smo ga pitali možemo li objaviti ovaj prilog, a on je uvjerljivo rekao: "Ne može!"

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!