Zvijezde / Domaće zvijezde
Matija Vuica nakon neugodne epizode s policijom: 'Sucu sam poželjela ugodnu mirovinu'
Tomislav Miletic/PIXSELL

Epilog priče

Matija Vuica nakon neugodne epizode s policijom: 'Sucu sam poželjela ugodnu mirovinu'

Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica završila je u policijskoj postaji jer se nije odazvala pozivu na svjedočenje

Matija Vuica, jedna od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica, u utorak je u ranim jutarnjim satima završila u zagrebačkoj policijskoj postaji u Petrinjskoj ulici.

>> Burno jutro Matije Vuice: 'Sjedim u policiji kao zadnji kriminalac'

Dva su je policajca probudila i tamo odvela jer se nije odazvala pozivu na svjedočenje.

>> Policija objasnila zašto je banula na vrata Matije Vuice: 'Dužni smo osigurati njen dolazak na raspravu' 

Vuica tvrdi da pozive nikada nije dobila, a nakon cijelog se incidenta ponovno oglasila na Facebooku kako bi zaključila, kako kaže, tu "ružnu epizodu".

"Trebalo mi je vremena da dođem k sebi. Sigurna sam da vas ima dosta s ovakvim iskustvom, ja sam to teško primila... Stres je uslijedio naknadno, ali koga to briga. Na sud sam došla u pratnji dva policajca jer takav je protokol, nisu oni zakon pisali. Ostali sudionici nisu se pojavili. Na prvom ročištu nisu mi uzimali iskaz jer je trebalo biti sučeljavanje, a nisu bili svi. Sad više ne treba. Ljubazni sudac, kojemu je ovo zadnji slučaj pred mirovinu, nije baš htio previše pričati sa mnom jer, kako kaže, nisam se više puta odazvala na svjedočenje. O tim, kako piše u nalogu za privođenje, pozivima koji nisu uručeni se da raspravljati, ali nemaš s kim", napisala je na Facebooku.

"Dala sam iskaz u 9 i 40 min, u prisustvu mojih tjelohranitelja koji su me ljubazno vratili kući u Petrinjsku. Sucu sam poželjela ugodnu mirovinu, sad kad se riješio najvećeg kriminalca u državi. Ostaje mi upitnik nad glavom, zar stvarno isti postupak prema normalnim, nikad kažnjavanim građanima, kao i prema onim stvarnim prekršiteljima do kojih ne mogu ni doći. Sad idem na posao, jer u radu je spas", zaključila je potresena Vuica.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!