Zvijezde / Domaće zvijezde

Marija Šerifović već najavila odlazak u mirovinu i progovorila o Jeleni Karleuši

Uoči zagrebačkog nastupa posjetila je našu metropolu i ekskluzivno nam otkrila detalje nadolazećeg glazbenog spektakla

Prije dvije godine oduševila je prepuni Lisinski, ovih dana traži se ulaznica više za Cibonu. Razlog je najemotivniji glas Balkana - Marija Šerifović.

Dobra veza između nje i publike koja ju obožava traje već godinama, a u posljednje vrijeme kao da je još dodatno uzela maha. "Taj trenutak kad izađem na scenu, to je najlepši deo. Trenutak gde imamo tu razmjenu emocije, energije i to ne bih menjala ni za što", priznala nam je Marija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic) Ožu 23, 2019 u 7:20 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, već je sada odlučila kako će ta ljubav ipak imati rok trajanja. "Zaista ne bih menjala ništa jer ta putanja kojom je išla moja karijera zaista ide onako baš fino sa tendencijom da se za jedno deset godina završi", otkrila je. 

Da, dobro ste čuli, za desetak godina Marija Šerifović planira mirovinu i to na drugom kraju svijeta. "Nakon te pedesete želim da sa svojom porodicom uživam negde u Kaliforniji i ubirem plodove svoga rada", zaključila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic) Ožu 13, 2019 u 4:31 PDT

 

A iako Marija svoj privatni život drži što dalje od očiju paparazza, to nije slučaj s njezinom bliskom prijateljicom Jelenom Karleušom o kojoj već mjesecima piše cijela regija. Prvo ju je pogodio seks skandal, a kao da to nije bilo dovoljno, nakon teške bolesti napustila ju je majka. 

"Nema tu šta da se kaže. Najbolje da se povuće, da se sabere, da cela ta drama prođe, da se digne i krene dalje. To je život nažalost", rekla je Marija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic) Lip 28, 2018 u 1:46 PDT

 

U najtežim trenucima Jelena je uvijek mogla računati na Marijinu podršku, baš kao i mladi pjevačima koji tek stasaju. Ova pobjednica Eurosonga najbolje zna kako se u ovim trenucima osjeća naš Roko Blažević

"Prelepo mi je kad je netko tako mlad, kad je netko tako talentiran i kad se to prepozna, divno", podijelila je s nama, ali i priznala kako to natjecanje nikada ne bi ponovila. "Nikad, nikad u životi! To je kao da ponovno prelaziš istu igricu. Zašto bih? Nije više zanimljivo, dosadno je!", našalila se.

Ali zato dosadno joj sigurno nije planirati nove izazove koje, skromno, čuva samo za sebe, no natuknula nam je da sprema duet s nekim našim muškim pjevačem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic) Lis 10, 2018 u 5:24 PDT

 

I dok tajnovito planira osvojiti vjernu publiku novim iznenađenjima, ono što će se zasigurno dogoditi i što je u brojnim kalendarima upisano velikim slovima je šesti travanj u zagrebačkoj Ciboni.

 Toga dana, sigurni smo, nitko neće ostati ravnodušan.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!