Zvijezde / Domaće zvijezde
Nakon devet godina braka razvode se Dino Bubičić i Ivana Paris?
Goran Kovacic/PIXSELL

SJEĆATE LI IH SE?

Nakon devet godina braka razvode se Dino Bubičić i Ivana Paris?

Dino Bubičić i Ivana Paris punili su medijske stupce, a onda su se povukli iz javnosti. Sada se šuška da je njihovom braku došao kraj

Dino Bubičić i Ivana Paris upoznali su se prije deset godina u jednom reality showu, a nije dugo trebalo da se među njima razvije ljubav. 

Iako su mnogi mislili da njihova veza neće dugo potrajati, par se u studenom 2010. vjenčao, a sada se počelo šuškati da je njihovom braku došao kraj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sasa Miljevic/PIXSELL

"Ja sam odavno javni život ostavio daleko iza sebe i nikakva komunikacija prema medijima me ne zanima", rekao je Dino Slobodnoj Dalmaciji, a ni Ivana nije željela ništa komentirati. 

Bivši mister Hrvatske i bivša misica u braku su dobili dvojicu sinova, osmogodišnjeg Leonida i trogodišnjeg Noela

Obitelj živi u Dininoj rodnoj Rijeci, gdje Ivana radi u administraciji, no svejedno s vremena na vrijeme prošeta modnim pistama. Na 11. Riječkim stepenicama u ljeto 2017. pojavila se s plavom kosom pa su je mnogi jedva prepoznali. 

Goran Kovacic/PIXSELL

Prije nego što je 2008. postao mister Hrvatske, Dino je četiri mjeseca proveo iza rešetaka zbog problema s narkoticima. O tome je progovorio u svojoj knjizi 'Od dilera do mistera' u kojoj je ispričao sve i o svojoj vezi s Vlatkom Pokos s kojom je bio prije Ivane. 

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!