Zvijezde / Domaće zvijezde

Maloljetnici i estetski zahvati: Koje su mlade hrvatske influencerice krenule stopama Kylie Jenner?

Trendovi se mijenjaju brzinom koju je katkad teško pratiti, a tu je i nezaobilazni imperativ 21. stoljeća - mora se izgledati savršeno

Od većih usana pa sve do manjih noseva. Današnji tinejdžeri samo žele izgledati savršeno. Društvene mreže ih svakodnevno bombardiraju, a oni na njih odgovaraju jednakom mjerom. Youtube je krcat estetskim zahvatima maloljetnika, a sve je pokrenula gospođica Jenner, Kylie Jenner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner) Ožu 11, 2019 u 1:31 PDT

 

Statistika je neumoljiva. Više od 250 tisuća američkih tinejdžera u prošloj je godini posjetilo ordinaciju estetskog kirurga, a meki su imali svega 13 godina. No, Lijepa Naša isto ima svoje predstavnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poznata pod nadimkom SaamoPetraa, ova 18-godišnjakinja pionirka je YouTube svijeta. Svoj kanal pokrenula je s 12 godina kada je počela objavljivati prve videe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa) Ožu 21, 2019 u 12:06 PDT

 

Danas Petra ima gotovo 200 000 pratitelja na svojem kanalu, a na društvenim mrežama čak više od njih 300 000 i ne srami se pričati o korekciji usana. Da je promjena u njezinu slučaju, ali u slučaju kolegice joj Nike Ilčić očigledna, slaže se i poznati estetski kirurg.

>>Upoznajte najpoznatiju hrvatsku YouTubericu, a svote koje zarađuje oborit će vas s nogu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Ilcic (@nikailcic) Ožu 7, 2019 u 10:22 PST


"To su napisale, to se jasno vidi, a riječ je o reverzibilnom zahvatu", rekao je estetski kirurg Mladen Duduković i nastavio: "Često se javljaju mlađi od 20 godina zbog usana što smatram opravdanim, no neke idu korak dalje - povećaju grudi i operiraju nos. Te tri su najčešće tražene operacije".

Po svjež izgled danas se dolazi u pauzi za ručak. Osim knjiga ili igračaka, djeca i mladi u Njemačkoj do sada su za Božić ili rođendane mogla dobiti i poklon-bon za operaciju nosa ili ušiju.

Poznate mlade infuencerice nisu ni pjevačice ni glumice, ali gdje god se pojave, ove mlade youtube zvijezde izazivaju histeriju. Brojni obožavatelji žude za njihovim savjetima, ali osim o makeup tutorijalima, one pričaju o ama baš svemu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa) Sij 10, 2019 u 11:11 PST

 

I dok njihov zlatni rudnik Instagrama, Facebooka i Youtubea ne trpi nesavršenosti i nepravilnosti, malo je reći da današnjoj mladeži ponekad uistinu ne da nije lako, već je itekako skupo pratiti korak.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!