Zvijezde / Domaće zvijezde

Nevjerojatan put Nine Martine: 'Nadmašila sam vlastita očekivanja'

Nina Martina iz showa 'Život na vagi' danas živi sasvim drugačiji život s čak 70 kilograma manje

Ova 26-godišnja kandidatkinja showa 'Život na vagi', Nina Martina Korbar, možda nije pronašla ljubav svog života, ali u kuhinji je postala prava majstorica.

Gubitak nevjerojatnih 70 kilograma donio joj je preko 30 tisuća sljedbenika na društvenim mrežama. Nina, koja je nekad imala 150 kilograma,  danas je osoba koja motivira druge.

"Ja sam ispunila i više od vlastitih očekivanja. Nisam mislila da će ljudi ovako pozitivno reagirati na mene i da će slijediti moje priče, savjete i da ću ih toliko inspirirati", otkrila je.

 

 

Da, ova se ljepotica uhvatila u koštac s problemom prekomjerne težine. Intenzivni treninzi i savjeti o prehrani njezina su svakodnevica, ali još uvijek ima neke probleme. 

"Smeta me što sam izgubila kilograme, praktički 70 kila, ali sad imam višak kože. No, kad me to počne opterećivati, sjetim se kako sam se osjećala prije i koliko sam postigla."

Jedno je sigurno: medalja uvijek ima dvije strane i to jako dobro zna ova Zagrepčanka. Uživanje u statusu instagram zvijezde nosi i negativne komentare. 

"Ne obazirem se na to jer ja nisam nikome glumila nutricionista. Samo mislim da sam osoba koja je izgubila puno kilograma i imam pravo nešto reći što se tiče toga"; dodaje.

 

 

Ona ističe kako živi zdravo, ali ne želi samu sebe maltretirati nerealnim ciljevima. 

"Neću ti reći da jedem celer , a za ručak dvije mrkve. Smatram da jedem hranu kao i prije, ali ju jedem na pravilniji način i balansirano."

Zahvaljujući svom novom izgledu, obožavatelja je svakim danom sve više. Kako i ne bi kada se ispod 70 kilograma viška krila ovakva ljepotica koja možda nije odnijela pobjedu u Životu na vagi, ali je definitivno pobjedila samu sebe. 

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!