Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Jelena Veljača iskreno o ljubavi: 'Neka treći bude takav da četvrtoga ne bude'

Nakon što je Jelena Veljača u ožujku podigla cijelu revoluciju, u svibnju smo odlučili ispitati što ima novoga u incijativi 'Spasi me', ali i drugim područjima života

Ona je glumica, scenaristica, a po novome i aktivistica. Veljaču smo susreli na "mjestu zločina" - Tomislavcu, na kojem je u ožujku postala prava heroina predvodeći prosvjed protiv nasilja "Spasi me".

>>Jelena Veljača: Od glumice u sapunicama do aktivistkinje koja je svojom inicijativom #SPASIME ujedinila Hrvatsku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12) Ožu 26, 2019 u 1:48 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kad smo doista stale na tu pozornicu, to je izgledalo tako impresivno da danas mislim da je bila neka scena iz filma", rekla je Jelena. 

>>Nisu sve reakcije pozitivne: Jelena Veljača pokazala opaku poruku koju je primila nakon prosvjeda

A dobar glas daleko se čuo pa je podrška inicijativi pristizala sa svih strana. Podržavala je majku iz prvih redova i njezina mezimica, kćer Lena, s kojom se nedavno vratila iz srpske prijestolnice. No, životu u Beogradu rekle su zbogom, barem za sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12) Svi 12, 2019 u 3:53 PDT


 
"Ja sam jako zavoljela Beograd, a i Lena je. Tamo je progovorila jednim zagrebačko-beogradskim naglaskom koji je meni neodoljiv i presimpatičan". priznala nam je. Iskusila je tamo i kakav je život samohrane majke, iako Jelena uvijek ističe ako je Lenin otac ravnopravan što se roditeljstva tiče. "Mislim da je najteže odgajati dijete u lošem odnosu", rekla je. 

>>Jelena Veljača dirnula pratitelje objavom o bivšem suprugu: 'Mnogo sam toga fulala, ali...'

Da život piše sapunice i sama se uvjerila, a baš ovih dana završava i s pisanjem jedne. Na razočarenje mnogih, svojim je Instagram pratiocima otkrila happy end "Pogrešnog čovjeka". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12) Tra 10, 2019 u 1:10 PDT

 

"To je bio mali teaser, ne bi sad govorila o tome čije je dijete, ali poznato je da sve moje serije imaju sretan kraj, ja sam nevjerojatan zaljubljeniku sretne krajeve. "Pogrešan čovjek nije iznimka i ja sam na kraju dodijelila pravdu našim junacima i anti-junacima i moram priznati da su se svi raznježili", otkrila je.

>>Modno usklađene Jelena Veljača i njezina kći su nas oduševile

Ne kaže se uzalud sedma godina je kobna, no u Jeleninom slučaju, točnije u oba slučaja, kobna je ipak bila treća godina braka. "Ja mislim da sam najbolja zaljubljena i stvarno to volim, nisam tip za samoću. Sad to je filozofsko pitanje traje li ljubav tri godine", rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12) Tra 25, 2019 u 8:48 PDT

Ma kakvi naputci, ova dama vrlo dobro zna što radi. Hoće li treća sreća pokucati na vrata uskoro ćemo saznati, nadamo se samo da neće biti 5 do 12.

"Nisam zaručena. Neka treći bude takav da ne bude četvrtog, sad je li to znači da će biti trećeg ili ne to ćemo saznati, to be continued", našalila se. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!