Zvijezde / Domaće zvijezde

Afera Lidija Bačić se ne stišava: Što se nalazi u pozadini incidenta?

Lidiju Bačić policija tereti za nasilno ponašanje jer je pjevačica udarila nogom psića i napala dvije žene

Od tog nesretnog petka 17. svibnja navodna žrtva nemilog incidenta u kojem je sudjelovala i Lidija Bačić živi u strahu. Snimku napada na društvenim mrežama objavila je njezina kći Kristijana.

Riječ je o slučaju koji se danima ne stišava. Pjevačicu su dvije žene optužile za fizički napad i za udaranje sedam kilograma teškog psića nogom. Policija je tereti za naročito drsko ponašanje, za što je, uz novčanu, moguće izreći i zatvorsku kaznu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lille

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE��Singer� (@lidijabacic_lile) on May 22, 2019 at 11:39am PDT

 

Gospođa koju je Lidija napala još uvijek se ne osjeća sigurno, pa je tako preko telefona potvrdila: "Nije mi baš ugodno izlaziti. Bojim se da to sve skupa nije spojeno s krugovima ljudi koji se žele meni osvetiti", otkrila je.

Dok Lidija i njezin tim šute kao zaliveni, brojni estradni stručnjaci predviđaju joj pad na ljestvici popularnosti. Među njima i Gordana Bosak, dugogodišnja estradna menadžerica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE��Singer� (@lidijabacic_lile) on May 21, 2019 at 7:54am PDT

 

"Prvo što bih odmah ili u toku dana riješila je da se ispričam i nastojala bih to potpuno primiriti i ne dozvoliti da ovo uhvati ovakve razmjere", objasnila je. 

Nakon incidenta u zagrebačkoj Varšavskoj ulici, policija Lidiju Bačić tereti za nasilno ponašanje, a svoju će stranu priče morat dokazat na sudu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!